Te szedd! – Az MKC idén is segített szebbé tenni Mosonmagyaróvárt

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.03.22.
2019. március 21-e és 23-a között idén is megrendezik a Te szedd!” elnevezésű országos szemétgyűjtési akciót.

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club minden évben csatlakozik a kezdeményezéshez, melynek jelmondata: Önkéntesen a tiszta Magyarországért! Az akció országos szinten is nagy népszerűségnek örvend, ezt mutatja, hogy évről évre többen vesznek részt a települések komfortosabbá tételében.


Mosonmagyaróváron is több intézmény, civil szervezet, iskola, és magánszemély segít megtisztítani a várost. Az MKC-s lányok minden évben kiveszik a részüket egy-egy terület szebbé varázsolásából. Idén a Gorkij utca és a Terv utca egy részén gyűjtötték az elszórt szemetet.

„Minden évben jövünk és segítünk – mondja Dányi Bernadett, a csapat kapusa. Ez egy remek program a csapatnak, hiszen a jó ügy érdekében együtt teszünk valamit a városért. A csapatösszetartás szempontjából is fontosak az ilyen események, és persze az is elengedhetetlen, hogy példát mutassunk az embereknek.”

„Olyan sok szeretet és támogatást kapunk ettől a várostól, hogy azt gondoljuk, az a minimum, hogy ha tudunk, akkor segítünk – veszi át a szót Lencse Gyula, az MKC klubigazgatója. A pályán és azon kívül is példát kell mutatnunk, és persze nekünk is öröm, hogy kivesszük a részünket a város megtisztításából. A lányok jókedvűen és mosolyogva álltak a feladathoz, örülök, hogy ők is fontosnak tartják az ilyen akciókat.”

Következő mérkőzés:
NB I, 11. forduló
2019.12.29., 18:00 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
X