TÍZ LETT KÖZTE

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.03.31.
Öt nap alatt, három mérkőzést játszott az MKC korosztályos csapata, hiszen az U22-es keretét, tulajdonképpen az ifjúsági játékosok alkotják.
Így igazán elismerés méltó, hogy a fiatalok veretlenül játszották le ezeket a találkozókat, sőt vasárnap egy fölényes győzelmet arattak a győri egyetemisták ellen.  A lányok tehát eredményesen és sokat kézilabdáztak ezen a hétvégén, ami a fejlődésük szempontjából a legfontosabb.     

Mosonmagyaróvári KC U22 – SZESE Győr  41-31  (23-16)

NB II. Észak-Nyugat női felnőtt 17. forduló
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna
2019.március 31., vasárnap, 11.00 óra.
Játékvezetők: Gréczi Gergő – Koltai Dániel      

MKC U22: Dávida – Domokos 10 (1), Hudák E. 3, Szalai Zs. 7 (2), Paróczai, Márczy 6, Szabó Cs. 5. Csere: Fritz N. (kapus), Lázár J. 5, Kovács P. 2, Fenesi 2, Fehér Á. 1, Mészáros E. Edző: Balogh Sándor

Balogh Sándor: "Megterhelő sorozatban voltunk, hiszen szerdán és szombaton délután is ifjúsági bajnoki mérkőzést játszottunk. Így előre megterveztük a cseréink ütemét és ez tökéletesen működött is, mert jó ritmusban kézilabdáztunk. Kicsit döcögősebben kezdtük a mérkőzést és a védekezésünkben is voltak hibák, de az is egyértelműen látszott, hogy a SZESE játéka sokat javult az őszi mérkőzésünkhöz képest. Nálunk azonban a jó csapatjáték mellett, voltak kiemelkedő egyéni teljesítmények is. Én azt gondolom, hogy a felnőtt keretből visszajátszó játékosainktól ez az elvárás és ezért most inkább a nagyon gólerősen kézilabdázó Szabó Csengét és az ügyesen irányító Mészáros Esztert szeretném kiemelni."
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó