Remek első félidő után magabiztos Fradi siker

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.08.14.
Az idén is a bajnoki címre hajtó FTC-Rail Cargo Hungaria érkezett Mosonmagyaróvárra kedd este edzőmérkőzésre.

Hamar megmutatkozott a két csapat közti különbség, hiszen a 18. percre már 5-12-re vezetett az ellenfél. Negyed óra után aztán kicsit felélénkültek a mosonmagyaróvári hölgyek, így a szünetre sikerült közelebb kerülni az FTC-hez. A szünetben 14-17-re zárkózott az MKC. A fordulás után viszont már egyértelmű volt a fővárosiak főlénye. Többet is hibáztak mosonmagyaróváriak, így végül simán, 36-24-re nyert a Fradi.
EU-FIRE Mosonmagyaróvár – FTC-Rail Cargo Hungaria 24 - 36 (14-17)


Mosonmagyaróvár, UFM Aréna, 800 néző


Jv.: Natkai, Szalay


MKC: Scholtz – Kovacsicz, Fanton, Farkas 2 (1), HORVÁTH B. 5, TILINGER 4, Bízik R. 3. Csere: Gubikova (kapus), Vukcevic, Hajtai 1, Domokos 1, Szalai, Gyimesi, Bízik B. 1, Márczy, MARIC 5, Bardi, Lozsi 2.


Vezetőedző: Bognár RóbertFTC: Bíró – Lukács 5, Malovic 6, Kovacsics 3 (2), Snelder 2, Háfra 10, Schatzl 3. Csere: Szemerey (kapus), Mészáros, Farkas 1, Márton 1, Hornyák 5.


Vezetőedző: Elek GáborHétméteresek: 4/1 ill. 3/2


Kiállítások: 6 ill. 2 perc
Bognár Róbert, az EU-FIRE Mosonmagyaróvár vezetőedzője: „Az első félidő teljesen rendben volt, főleg a második tizenöt perc. Aztán a második félidőben, amikor már mindenki játszott, akkor volt azért zavar, több lerohanás gólt kaptunk. visszarendeződésekkel is volt gond, ez még meg kell tanulnunk ezen a szinten. Úgy gondolom kellenek ezek a mérkőzések is, ebből is tudunk tanulni. Láttam kik azok a játékosok, akik ilyen csapat ellen is mernek játszani és kik azok, akik nem. A bajnokságban rengeteg olyan mérkőzésünk lesz, amikor egy gól fog dönteni, így aki fel meri vállalni a lövéseket azokkal előrébb leszünk, aki viszont fél, azt nem tudom majd berakni.

Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - DKKA
2024.04.26., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó