TÖBB MINT HELYTÁLLÁS

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.02.12.
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club ifjúsági csapata az első osztályú bajnokság egyik legnagyobb esélyesét, a NEKA gárdáját fogadta. A Nemzeti Kézilabda Akadémia együttese a hétközben, a nagy vetélytárs Győri Audi ETO KC ellen győzött. Mosonmagyaróvárról is elvitték a két pontot, egy remekül küzdő, nagyon bíztatóan kézilabdázó hazai csapat ellen.

Leány ifjúsági I osztály - Nyugat 14. forduló: 
Mosonmagyaróvári KC - NEKA I  21 - 25  (10 - 11) 
2021 február 12. - Mosonmagyaróvár, UFM Aréna 
Vezette: Gál László - Ludvig Benedek 


MKC: Mestyán - Dezséri 5, Asztalos 5, Babinszky 3, Paróczai 2, Lázár 5, Szabó Cs. 1. Csere: Bankó (kapus), Simon 2, Fekete F. 1, Trestyén, Kiss J., Magyari, Kovács R. Edző: Bognár Róbert 

Bognár Róbert:
- Tudjuk, hogy a Nemzeti Kézilabda Akadémia első számú ifjúsági csapata nem a legerősebb összeállításában lépett pályára. Hiányzók azonban nálunk is voltak, így a mérkőzés után nagyon megdicsértem a lányokat. Kiemeltem, hogy így kell hozzáállni egy mérkőzéshez, ilyen hittel kell végig küzdeni, mert kizárólag ez adhat nekünk erőt a könnyűnek korántsem ígérkező folytatáshoz. Nem voltak nagy reményeink a találkozó előtt, így utólag azonban még egy kis hiányérzet is van bennem. Sajnos négy büntetőt is elhibáztunk, pedig azoknak a pontosabb befejezéseivel, akár még egy bravúros döntetlent is elérhettük volna. 

Következő mérkőzés:
Bajnoki mérkőzés
2021.02.28., 15:00 óra.