TÖBB MINT KÉT HÓNAP SZÜNET UTÁN JÁTSZOTT TÉTMÉRKŐZÉST AZ MKC

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2020.12.09.
A Motherson-Mosonmagyaróvár csapata az elvárt, magabiztos győzelemmel kezdte a Liga-kupa csoportmérkőzések sorozatát Gárdonyban. A hosszú kényszerszünet után senki sem várt szikrázó teljesítményt a játékosoktól, akik azonban biztatóan kézilabdáztak. Soltész Kíra személyében pedig egy tehetséges, fiatal kapus is bemutatkozott az MKC együttesben.

Gárdony-Pázmánd NKK - Motherson-Mosonmagyaróvár 21 - 35 (8 - 19)
Liga-kupa csoportmérkőzés - 1. forduló 
2020 december 09. szerda 18.00 óra - Gárdony, Általános iskola sportcsarnok, zárt kapus  
Vezette: Héjjas Tímea - Kránitz Andrea   


Gárdony: NÉMETH ZS. - Hrabovszky 1, Hamuth 2, Becséri 4, Nagy A., Pados 1, Vörös 1. Csere: Ágoston 1, HARGITAI 8 (6), Szűcs N., Kuczi 2, Pervein, Rezneki 1. Edző: Virincsik Anasztázia  

Mosonmagyaróvár: SZEMEREY - DOMOKOS 8, GYIMESI 5, Kovács P. 2, Horváth B. 4, LANCZ 6, Stranigg Zs. 2. Csere: Herczeg, Soltész (kapusok), Kellermann 2, Hudák 1, Hajtai 2, Katona 4, Sirián 2. Edző: Gyurka János 

Hétméteresek: 7/6 illetve 1/0
Kiállítások: 6 perc illetve 4 perc  

Virincsik Anasztázia: - Az első félidőben kicsit megilletődöttek voltunk, így akkor a mosonmagyaróvári csapat jobban tudta érvényesíteni az osztálykülönbséget. A szünet után azonban bátrabban kézilabdáztunk, aminek köszönhetően kisebb volt a játékban a fizikai, technikai és taktikai különbség. Az eredményt is kezelhetőnek gondolom, sőt a dobott góljaink számával tulajdonképpen elégedett is vagyok. Meg akartuk nehezíteni az élvonalbeli ellenfelük dolgát, ami a mérkőzés második szakaszában sikerült is.  

Gyurka János: - Nagyon vártuk már, hogy igazi tétmérkőzésen léphessünk pályára, ezért természetesen örülünk, hogy ez végre sikerült. Megtiszteltük egymást a lelkesen, sportszerűen küzdő gárdonyi csapattal, tehát egy hasznos találkozót tudtunk játszani. Azt kértük a játékosoktól, hogy élvezzék a játékot, a mérkőzést és úgy érzem, hogy ezt meg is fogadták a lányok, mert örömmel kézilabdáztak. Minden mezőnyjátékosunk szerzett gólt, de természetesen voltak hibáink, hiszen ennyi idő után kicsit megkoptak a játékelemek. Most azonban újra mérkőzés körülmények között lehetett gyakorolni a védekezést és a támadást.Következő mérkőzés:
Szombathelyi KKA- MKC
2021.05.08., 16:00 óra.