TÖBB VOLT BENNE...

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2021.05.02.
Az MKC U22 csapata, a hazai pályán nagyon jó mutatókkal rendelkező Sárvári Kinizsi SE ellen folytatta az NB II-es bajnokságot. A vendéglátók érvényesítették is a papírformát a mosonmagyaróvári fiatalok ellen, akik kevés hittel, viszont sok hibával kézilabdáztak Sárváron.

Női felnőtt NB II Észak - nyugat - 19. forduló: 
Sárvári Kinizsi SE - Mosonmagyaróvári KC U22  26 - 21 (15 - 10)
2021 május 01. - Sárvár, Sárvár Aréna 
Vezette: Gréczi Gergő - Koltai Dániel   

MKC U22: Dávida - Fekete F. 1, Nemes 5, Babinszky 4, Paróczai 3, Lázár 4, Szabó Cs. 3. Csere: Mestyán (kapus), Kiss J.1, Trestyén, Simon. Edző: Bognár Róbert 


Bognár Róbert
: - Egy jó csapat otthonában szenvedtünk öt gólos vereséget, amely eddig a bajnoki listavezető Komárom kivételével, minden ellenfelét legyőzte. Mondhatnám tehát, hogy reális eredmény született, de mégis csalódott vagyok, mert szinte tálcán kínáltuk fel a sikert a hazai csapatnak. Kihagytunk öt büntetőt és rengeteg gólszerzési lehetőséget, így hiába voltak jó periódusaink, nem volt esélyünk a sikerre. Nagyon átlagos volt most a csapatunk, talán csak Nemes Laurán érzetem, hogy hisz a pontszerzésben. Pedig egyértelműen érződött, hogy több volt ebben a mérkőzésben, amelyen ezekkel a hibákkal önmagunkat vertük meg.


Következő mérkőzés:
Szombathelyi KKA- MKC
2021.05.08., 16:00 óra.