TOBORZÓ = ESÉLY!

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.09.19.
Egy sportolói karrier rendkívül összetett dolog és ezért nagyon fontos, hogy jókor legyünk, jó helyen. A Motherson-Mosonmagyaróvári KC pedig jó hely és most lehetőséget kínál a fiataloknak egy kézilabda pályafutás felépítésére. Az MKC utánpótlás csapatai várják azokat a lányokat, akik komolyan szeretnék venni ezt a remek játékot. Nálunk el lehet kezdeni kézilabdázni és esélyt szeretnénk adni azoknak is, akik újrakezdik a sportágat.
Olyan fiataloknak is az Mosonmagyaróvári Kézilabda Clubban van a helye, akik elégedetlenek a helyzetükkel. Az MKC felnőtt és ifjúsági szinten is NB I – es csapat és a jelenlegi élvonalbeli keretében több – Lázár Jázmin, Paróczai Eszter, Szalai Zsuzsanna – saját nevelésű játékos van. Mosonmagyaróváron kézilabdázik a junior Európa-bajnok kapus Herczeg Lili és az irányító Kellermann Dóra. A klubban kiemelten figyelnek tehát a fiatalokra és valóban esélyt adnak arra, hogy megvalósuljanak az álmok.
A klub utánpótlás technikai vezetője Szabó Ramóna (06205030290) és Stranigg Ferenc (06302860896) az ifjúsági gárda edzője várja a jelentkezőket. 2019 szeptember 21. – én reggel tíz órától egy nyílt edzést is tart Bognár Róbert edző, aki az élvonalbeli gárdát irányítja és jelen lesz dr. Hoffmann László szakmai igazgató, aki az utánpótlás szakmai munkáját is felügyeli. Az MKC minőségi edzésmunkát, tapasztalt és felkészült edzőket és barátságos környezetet kínál a kézilabdázó akaró fiataloknak. Főként 2005 és 2010 között született lányokat várunk, de senkinek a jelentkezését nem utasítjuk el. Kiemelten várjuk a jelentkezőket kapus poszton, itt minden korosztályban van helye a jelentkezőknek, akár kezdő vagy haladó szinten.  
Egy esély tehát az MKC toborzója! Egy esély arra, hogy tagja legyél egy minőségi csapatnak! Lehetőség arra, hogy első osztályú kézilabdázó legyél!


Következő mérkőzés:
NB I, 17. forduló
2020.02.22., 18:00 óra.
Érd Aréna, Érd, Velencei út 39-41.
X