TURBÓ DÍZEL ÜZEMMÓDBAN

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.05.10.
A pénteki MKC – Békéscsaba mérkőzés fő támogatója az SV Autócenter KFT, amelynek tulajdonosai, Sölétormos Zoltán és Varga Zoltán többször támogatták már a klubbot.
A Mosonmagyaróváron nagyon népszerű és most is hasznos újdonsággal jelentkező cég képviseletében, most Varga Zoltánnal beszélgettünk.

- Természetesen, ott vagyunk minden mérkőzésen, egészen a kezdetektől, tehát már a Mosonszolnoki időszaktól számítva segítünk a kézilabda csapatnak. Így már sok korszakát megéltük az MKC történelmének, beleértve az edző és játékos cseréket, valamint megtapasztalhattuk a hullámvölgyeket is, mint például a kiesést az NB I - ből. Ezen tapasztalatok alapján gondoljuk azt, hogy a csapatunk várakozáson felül teljesített ebben a szezonban. Ehhez pedig nagyban hozzájárult a mostani szakmai stáb munkája, amely megfelelően tudta irányítani és motiválni a lányokat. Büszkék vagyunk a játékosainkra, akik soha nem látott küzdeni akarásukkal fel tudták venni a versenyt néha még a jóval nagyobb játékerőt képviselő csapatokkal is.

A Békéscsaba ellen lenne miért törleszteni a csapatunknak, amely nagyon készül is a visszavágásra.

- Mi is mindenképpen győzelmet várunk az utolsó hazai mérkőzésen, ami az erőviszonyokat tekintve reálisnak is tűnik. Ez pedig a közönség szempontjából is fontos lenne, mert egy győzelemmel, méltóképpen zárnánk le az itthoni mérkőzések sorozatát. A mi cégünk ennek a reményében támogatja a találkozót pénteken, amikor kicsit bele csempészünk majd egy belső születésnapot is, hiszen ezen a napon köszöntjük cégünk másik tulajdonosát Sölétormos Zoltánt. Így természetesen az ö számára is ajándék lenne a győzelem!

Az üzlettársadnak mi is nagyon boldog születésnapot kívánunk és köszönjük a támogatásotokat.

- Azt gondoljuk, hogy a lokálpatriotizmusunk pozitívan tünteti fel a cégünket és szolgáltatóként fontos is megcélozni a helyi lakosokat, akik most ott ülnek a nézőtéren. Az MKC pedig jó reklámhordozó a számunkra, hiszen  nagy körülötte a hírverés és szinte mindig telt házas mérkőzéseket játszik, ami persze nagyban köszönhető a jó teljesítménynek. Az MKC kapcsolata is nagyon jó a helyi vállalkozókkal, hiszen személyesen többször találkoztunk már és a meglátogatták javítóbázisunkat is. A mérkőzés mostani támogatásának az apropója az új dízel javító rendszerünk népszerűsítése és megismertetése az emberekkel. Ezzel a rendszerrel tudjuk tesztelni, javítani és kódolni a dízel üzemű autók motorjának befecskendezőit, ami nagyon fontos a motor élettartamát tekintve. A nem megfelelően működő befecskendező, komolyabb károsodást is okozhat a motorban illetve nehezebb indulást, füstölést és nagyobb fogyasztást eredményezhet. Ezúton is szeretnénk felhívni tehát a dízel autó tulajdonosok figyelmét, hogy mielőbb, és még időben forduljanak hozzánk, ha bármi szokatlant észlelnek a motor működése kapcsán. Így megnövelhetjük a annak az élettartamát és persze nem utolsó sorban, csökkenthetjük a környezetkáros anyagok kibocsájtásának mértékét.
Következő mérkőzés:
NB I, 11. forduló
2019.12.29., 18:00 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
X