U12: ezüstérem az Üstökös Kupán

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.11.07.
Második helyen végzett a Motherson Mosonmagyaróvár U12-es csapata a Dunaújvárosban rendezett Üstökös Kupán.
Halász Kristóf együttes négy győzelem mellett egyetlen, szűk vereséget szenvedett, így végül remek teljesítményt nyújtva ezüstérmet szerzett az újvárosi tornán.

Szombati eredmények:
Motherson Mosonmagyaróvár U12-FTC 16-12
Motherson Mosonmagyaróvár U12-Kozármisleny 17-13
Motherson Mosonmagyaróvár U12-Pázmánd 21-12  

Vasárnapi eredmények:
Motherson Mosonmagyaróvár U12-Szeged 15-16
Motherson Mosonmagyaróvár U12-Kecskemét 19-12

Halász Kristóf, a Motherson Mosonmagyaróvár U12-es csapatának edzője: „November első hétvégéjén kétnapos tornára utaztunk Dunaújvárosba, ahol olyan egyesületekkel mérkőzhettünk meg, akikkel a hétköznapokban nem igazán van lehetőségünk találkozni. Az Üstökös Kupának rengeteg pozitív vonzata volt, hiszen a csajoknak sikerült a remek eredmény elérése mellett a pályán kívül igazi csapatként összekovácsolódni. Mikor az ember ezüstérmet nyer általában az az érzése szokott támadni, hogy félig üres a pohár, de nálunk ez most nem így van. Elégedettek lehetünk magunkkal, senkiben sem maradhat hiányérzet, hiszen mindenki majdnem maradéktalanul ellátta a rá szabott feladatokat. Öt mérkőzésből négy győzelmet arattunk, számomra ugyanakkor mégis a Szeged elleni egygólos vereség volt a legemlékezetesebb, hiszen ezen a mérkőzésen sikerült 15 perc alatt 7 gólos hátrányból visszajönni  mínusz egyre, úgy, hogy még az egyenlítésért is volt lehetőségünk támadni, bár ez sajnos már nem sikerült. Azt gondolom, az ilyen momentumok mutatják meg igazán, hogy micsoda küzdeni tudás és elszántság tud lenni már ilyen fiatalon az MKC-s sportolókban. Remélem, hogy a lányok rengeteg élménnyel gazdagodtak ezalatt a két nap alatt, és csupa pozitív gondolattal feltöltve tudjuk majd folytatni a közös munkát. Szeretném megköszönni a sok kilátogató MKC szurkolónak a támogatást, illetve Orbán Ákos és Szabó Attila kollégáimnak a közreműködést, hiszen ők is tevékeny részesei voltak ennek a sikernek!"

A csapat tagjai: Óvári Bianka, Vadász Nóra (kapusok), Baltová Alíz, Bognár Nóra, Csáki Veronika, Gerebenics Eszter, Haskó Viola, Horváth Borbála, Keresztély Írisz, Légrádi Panka, Sipőcz Anna, Szalay Hanna, Szalay Luca, Wojnisek Loretta
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó