U14, U12: hétvégi beszámolók

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2024.05.16.
Balogh Sándor és Halász Kristóf csapai is pályára léptek.
U14
MKC - SZKKA 34-9 (14-6)
MKC - Szentkirályszabadja 35-20 (18-8)


Szombaton Nemesvámosra utaztunk, ahol az idény utolsó területi fordulója került megrendezésre. Ellenfeleink az SZKKA éa a Szentkirályszabadja volt. Ellenük ebben az idényben még nem játszottunk.

Balogh Sándor, edző: Az SZKKA elleni első félidőben nagyon rossz felfogásban kézilabdáztunk. A szünetben rendeztük a fejeket és a második 20 percben megfelelő ritmusban játszottunk. A második mérkőzés mindkét félidejének elején sokat hibáztunk a befejezéseknél, de a helyzetek kialakításával és a játékunk sebességével elégedett voltam. Nagy öröm, hogy minden játékosunk tudott gólt szerezni ezen a napon és az a Méhes Kamilla, aki pár hónapja kezdett kézilabdázni 5 védéssel mutatkozott be az első mérkőzésen.
U12
MKC I - MKC II 26-22
MKC I - Komárom 31-28
MKC II - Tarján 27-29

Halász Kristóf, edző:
Utolsó előtti U12-es fordulónban Ácsra utaztunk, ahol életem eddigi legszürreálisabb edzői élményét kellett azáltal át élnem, hogy a két csapatom egymás ellen játszott, és mindkettő csapatnak egyszerre voltam kénytelen instrukciókat adni. A mérkőzés egyébként elérte célját, pörgős iramú találkozó volt rengeteg remek egyéni teljesítménnyel. Egyes csapatunk második mérkőzésén, a Komárom gárdája ellen kifejezetten álmoskás első félidő, és némi fejmosás után érvényesítettük az akaratunkat, és győzelemmel tudtuk zárni a mérkőzést. Második csapatunk második mérkőzésén, a Tarján gárdájával szintén egy nagyon kiegyenlített küzdelmes meccset játszott, ahol most a végén az ellenfél nyert abszolút megérdemelten, hiszen ők a végjátékban némileg pontosabban és koncentráltabban játszottak, mint a mi gárdánk. Szégyenkezni ugyanakkor ezen a napon sem volt okunk, mindkét csapatunk sikerélményekkel tudott távozni erről a tornáról is.
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó