U15, U13, U11: pályán az utánpótlás

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.12.06.
A hétvégi fordulókban a Motherson Mosonmagyaróvár U15-ös, U13-as, és U11-es csapatai is pályára léptek.
Motherson Mosonmagyaróvár U15 - Érd 25-30

Orbán Ákos, a Motherson Mosonmagyaróvár U15-ös csapatának edzője: Az első mérkőzés elején gyenge színvonalú 15 percet produkált mindkét csapat, rengeteg volt a technikai hiba, és az eladott labda. Aztán az Érd előbb megnyugodott, és a félidőre nagyobb előnyre tett szert. A második félidő megint arra ment el, hogy kilencről háromra zárkozzunk, ami rengeteg energiát emészt fel, volt lehetőségünk közelebb is jönni, de kimaradtak a lehetőségek, így végül ötgólos vereség lett a vége. Dicséret a küzdésért, és azért, hogy remek második félidőt játszottunk. A mélypontokat kellene kevesebb hibával lejátszani, és akkor jobb eredményre is képesek lennénk. Dolgozunk rajta keményen!

Motherson Mosonmagyaróvár U15 - Kozármisleny 20-27

Orbán Ákos, a Motherson Mosonmagyaróvár U15-ös csapatának edzője: A második mérkőzésén a szezon legjobb meccsét játszottunk. Az eredmény kicsit csalóka, a végén nyílt igazán az olló, de hatalmasat küzdöttünk, fegyelmezettek és tudatosak voltunk. Voltak átlövés góljaink, szélső gólok, beálló gólok, védések nagyon egyben voltunk. Gratulálok a lányoknak, így ki lehet kapni egy mérkőzésen, és tudom, hogy lesz ez még jobb is!

Motherson Mosonmagyaróvár U15:
CSONTOS REGINA, CSONTOS VIKTÓRIA, PFEIFFER LOTTI, FEKETE MAJA, KANKA SZILVIA, KATONA MIRA, KERÉNYI EMMA, KOCSIS ZSÓFIA, KOVÁCS ESZTER, KŐVÁRI KATA DÓRA, NÉMETH VIVIEN, REDECZKI DÓRA, SMUK LARA, SZALAY ZOÉ EMESE, SZŰCS BOGLÁRKA


Halász Kristóf, a Motherson Mosonmagyaróvár U13-as csapatának megbízott edzője: A hétvégi fordulót Győrben rendezték, ahol Orbán Ákos edzőtársam távolléte miatt újra rám hárult a feladat, hogy a lányokat irányítsam. Az előző forduló után sokat kritizált akarattal most nem volt probléma, hiszen a lányok végig csúsztak-másztak a labdákért, és egy percre sem kezdtek el sétálgatni a pályán, még akkor sem mikor a szombathelyi gárda már nagyon elhúzott tőlünk. Azt már az első forduló megmutatta, hogy valószínűleg a székesfehérvári gárda lesz az, akivel a legszorosabb mérkőzéseket fogjuk játszani ebben a korosztályban. A várakozásoknak megfelelően egy nagyon szoros, végletekig kiélezett meccsen egygólos győzelmet arattunk, mely a remek irányító teljesítménynek, illetve a támadásban mutatott bátor játéknak volt köszönhető. A második mérkőzésén egy nálunk jóval előrébb tartó gárda ellen nem sok babér termett nekünk, de nem lehetünk teljesen elégedetlenek az ottani teljesítményünkkel sem, hiszen részfeladatokat sikeresen meg tudtunk valósítani.


A Gyermekbajnokság második fordulójában a Motherson Mosonmagyaróvár U11-es korosztálya Győrbe utazott. Az MKC II. a Győri ETO IV. és a Répcelak, míg az MKC I. a Győri ETO I. és a Győri ETO II. csapataival mérkőzött.  

Balogh Sándor, a Motherson Mosonmagyaróvár U11-es csapatának edzője: Az első fordulóhoz képest egy picit léptünk előre, amit jó volt látni. Még nagyon sokat kell tanulnunk ahhoz, hogy utolérjük a korosztállyal szemben támasztott szakmai követelményeket.
Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - DKKA
2024.04.26., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó