U17, U15, U13, U11: pályán az utánpótlás

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.11.21.
Utánpótlás korosztályaink aktívan töltötték a hétvégét, hiszen többen folytatták, az U11-es korosztály pedig elkezdte a bajnoki szereplést.
U17 II.osztály, Nyugat
Motherson Mosonmagyaróvár U17 - Gyömrő 40-15

Farkas Veronika, a Motherson Mosonmagyaróvár U17-es csapatának edzője: „Mindig a kötelező győzelmek a legnehezebbek, ezúttal a 10. helyen álló Gyömrő ellen azonban magabiztosan nyertünk. Jó felfogásban kezdtük el a mérkőzést, és végig kézben tartottuk. Voltak ugyan hibák, de most talán ez is belefért.


Motherson Mosonmagyaróvár U15 - Dunaújváros KKA 32-20
Motherson Mosonmagyaróvár U15 - Szombathely KKA 18-27

Orbán Ákos, a Motherson Mosonmagyaróvár U15-ös csapatának edzője: Hosszú idő után végre teljesnek mondható kerettel tudtunk kiállni. Az első mérkőzésén lendületes, gyors játékot mutattunk, és nagyon magabiztosan játszottunk. Remek védéseink és megoldásaink voltak. Sajnos a technikai hibák és a kapkodás itt is többször jelen volt, de ezen a meccsen nem bosszulta meg magát, nem úgy, mint a következőn. A második mérkőzésre lelassultunk, nem azt játszottunk, amit tudunk. Lendület nélküli pontatlan játék volt, és ahogy kicsit összekaptuk magunkat feljebb tudtunk kapaszkodni. Mínusz háromra is felzárkóztunk, de ez teljesen felemésztette az erőket. Meg kell tanulnunk élvezni ezt az egészet. Sokszor azért hibázunk, mert túl feszültek vagyunk, ami miatt jönnek a hibák, pedig ez csak kézilabda, amit azért csinálunk, mert szeretünk! Valahol a két mérkőzés között van a mi igazi arcunk. Dolgozunk tovább, már láttam pozitív jeleket a jövőre nézve, lassan de úgy gondolom biztosan haladunk és lépkedünk aprókat előre."


Motherson Mosonmagyaróvár U13 - Győri ETO I. 11-23
Motherson Mosonmagyaróvár U13 - HORT SE 16-30

Halász Kristóf, a Motherson Mosonmagyaróvár U13-as csapatának megbízott edzője: November 19-én, vasárnap Budaörsön rendezték az aktuális fordulót, ahol Orbán Ákos vezetőedző hiányában én irányítottam a lányokat. A tornán a HORT SE csapatával, illetve a Győri ETO I.-es csapatával mérkőztünk meg. Sajnálatos módon a szezon eddigi leggyengébb produktumát nyújtottuk az eddigi legerősebb ellenfelek ellen. Rengeteg technikai hiba, bizonytalanságok és egyeseknél a motiváció hiánya is kiütközött ezen a napon. Ennek fényében pedig nem tudtuk sikerrel végrehajtani a megbeszélt feladatainkat. Természetesen igyekeztem kiemelni a pozitívumokat is, hiszen a sok negatív dolog mellett történt azért jó dolog is. Kiemelhető pl. Szalay Luca irányító munkája, Bognár Nóra második mérkőzésén mutatott átlövő játéka, illetve, hogy kapusaink sokszor teljesen kiszolgáltatott helyzetben is szép védésekkel tudtak hozzájárulni a mérkőzésekhez. Úgy gondolom a következtetéseket muszáj levonnunk, és ennek fényben dolgozni tovább a lányokkal, hiszen mint ahogyan azt  már többször is bebizonyították meccseken, és hétről-hétre edzéseken is, ebben a gárdában sokkal több van!"

Csapat: Molnár Noémi, Formanek Karolina (kapusok), Szalay Luca, Bognár Nóra, Légrádi Jázmin, Andrássy Karolina, Mészáros Kata, Berki Kira, Szacsuri - Németh Réka, Sásdi - Nagy Dóra, Nagy Nikol, Gősi Liza, Kerényi Lilla  


Elkezdődött az idei U11-es gyermekbajnokság. Az első fordulónak Mosonmagyaróvár adott otthont. Klubunk két csapattal képviseli magát ebben a korosztályban.  

Motherson Mosonmagyaróvár
I. - Lébény
Motherson Mosonmagyaróvár II. - Csorna
Motherson Mosonmagyaróvár I. - Répcelak
Motherson Mosonmagyaróvár II. - Lébény  

Balogh Sándor, a Motherson Mosonmagyaróvár U11-es csapatának edzője: „A mai napon jól látható volt, hogy szeptemberben egy hosszú és igen göröngyös útra léptünk. Bízom benne, hogy egyszer talán ez az út kisimul, de addig még  nagyon sokat kell lépegetnünk rajta!"
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó