U17, U15, U13: utánpótlás beszámolók

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2024.05.10.
Beszámolók az utánpótlás mérkőzésekről.
U19 III.osztály
Motherson Mosonmagyaróvár II - Sárvári Kinizsi SE 22-23

Farkas Veronika, edző: A 4. helyezett Sárvárt fogadtuk, akik 2 ponttal voltak előttünk. Álmosan, lassan kézilabdázva kezdtünk, sok kihagyott ziccerrel, amit az ellenfél kihasznált. Az első félidőt ötgólos hátránnyal fejeztük be. Félidőben kicsit fel kellett rázni a lányokat. A második félidőt már koncentráltabban kezdtük, sikerült a hátrányt lefaragni, de a végén mi többet hibáztunk, mint a sárvári csapat, így ők örülhettek. Nagyon kevés megállító faultot követtünk el. Ennek ellenére a két kapusunkat mindenképp ki kell emelni, mert nagyon hatékonyan, jó százalékkal védtek.  


U15
MKC 26-33 ASI

Orbán Ákos, edző: Jól kezdtük a mérkőzést, irányítottuk, magabiztosak voltunk. Aztán védekezést váltott az ellenfél, ami megzavart minket, ugyanakkor megvoltak a helyzeteink, csupán nem lőttük be ezeket, illetve fizikálisan voltunk kevesek, emiatt rengeteg technikai hiba jött elő, ami az utóbbi időre egyáltalán nem volt jellemző. A fő probléma viszont a visszarendeződés rendkívül gyenge színvonala volt.  

MKC 34-26

Orbán Ákos, edző: Az első 10-12 percben az év eleji probléma jött elő, helyzetek voltak, gólok nem. Mindent szépen fegyelmezetten csináltunk, de a kapu előtt nem koncentráltunk eléggé. Időkérés után aztán megnyugodott a csapat, és félidőre már megszereztük a vezetést. A második félidőben pedig egy stabil, tudatos, szép játékot mutatva uraltuk a mérkőzést, a végén még egy légi átadásából is sikerült gólt szereznünk. A góltalanság nem fér bele egy szorosabb mérkőzésen, erre oda kell figyelnünk, de szépen fejlődnek a csajok, pozitívan zártuk a napot és ez nagyon fontos!  


U13
MKC 15-29 ETO I.

Orbán Ákos, edző: Az első félidőben visszakaptam olyan mozgásokat és megoldásokat. amiket gyakoroltunk, volt mozgás labda nélkül és védekezésben is elég masszívak voltunk. A Félidőben csupán 2 volt közte. A második félidőben teljesen az ellentéte mindennek, rengeteg hiba és rossz megoldások. Fejben, tudatosságban kell sokat fejlődni.  

MKC 11-10 ESZTERGOM

Orbán Ákos, edző: Sajnos hiányzott a tűz, a magabiztosság, az akarat. Bátortalan, lassú erőtlen próbálkozások. Most sem tudtunk teljes kerettel kiállni, de ez nem mentség. A győzelem az egyetlen pozitívum. Át kell néznem az elmúlt időszakot, hogy mi mehetett félre, mert én vagyok a felelőse ennek!
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó