U19-ES GYŐZELEM, U11-U12-ES GYAKORLÁS

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.02.10.
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U19-es csapata az előző heti hazai pályán megszerzett győzelme után, a hétvégén idegenből is elhozott két pontot. Bognár Róbert tanítványai így az előkelő ötödik helyen állnak az első osztályú ifjúsági bajnokságban. A kicsiknek pedig ezen a hétvégén is volt egy felkészülési tornájuk a munkacsarnokban, ahol most az MKC U11 és az MKC U12-es csapatai kézilabdáztak.

Leány U19 I. osztály - Nyugat - 15. forduló: 
Csepel DSE - Mosonmagyaróvári KC  33 - 37 (20 - 20)
MKC: Takács Lili - Uzonyi-Varga 5, Baumgartner 2, Ágoston 8, Magyar B., Babinszky 9, Magyar F. 8.
Csere: Takács Liza (kapus), Sefcsik 2, Sztranyovszky 1, Hajczinger 1, Lengyel L.
Utánpótlás edző: Bognár Róbert 


Bognár Róbert: - Mivel soha nem szabad a bajnoki helyezésekből kiindulni, nem is számítottam ennél könnyebb mérkőzésre. Örülni kell tehát a győzelemnek és annak, hogy ezzel az ötödik helyre léptünk fel a tabellán. A mérkőzés összképével azonban nem voltam elégedett, mert a támadójátékunk rendben volt, de a védekezésünk nem jól működött. A hazai csapat két magas beállója folyamatosan heteseket tudott kiharcolni, sok gólt szerzett. Javítanunk kell ezen, mert az U19-es bajnokságban olyan találkozók jönnek, amelyeken további pontokat lehetne szerezni. Lassan indul az NB II-es bajnokság is, tehát nem lehetünk ennyire hektikusak, stabilabban kell kézilabdáznunk támadásban és védekezésben egyaránt. Egyénileg a szélsőket, Uzonyi-Varga Adélt és Magyar Flórát szeretném kiemelni, akik kevés hibával játszottak, valamint Ágoston Lilla és Babinszky Lara eredményességét. 

Mosonmagyaróvári KC U11 - Győri ETO KC U11  7 – 17
Mosonmagyaróvári KC U11 - Győri ETO KC U11  3 - 24 
MKC U 11: Kiss Hanna, Vadász Nóra (kapusok) Baltova Aliz 3, Barassevich Hanna 1, Bolla Dorka, Csáki Veronika 4, Egyed Nóra 1, Fazekas Fanni, Gerebenics Eszter, Handl Nóra, Kozma-Szabó Szófia, Légrádi Panka, Neuberger Róza, Sipőcz Anna, Urbán Bíborka 1, Zalavári Réka. 
Utánpótlás edző: Halász Kristóf 

Halász Kristóf: - December elején játszottunk utoljára mérkőzést, ezért nagyon örültem a hétvégi gyakorló találkozóknak. Hasznosak is voltak ezek a meccsek, hiszen a kezdeteknél még gólt sem tudtunk dobi a győrieknek, most viszont voltak eredményes, ügyes támadásaink. Nagyon köszönjük az ETO-nak, hogy már a hét elején visszahívtak bennünket és a győri Audi Arénában is találkoztunk. Szépen lépeget előre a tizenegy éves korosztályunk, több mit húsz játékosunk van, akik szorgalmasan járnak az edzéskere. Élvezik a kézilabdát, örömmel jönnek a mérkőzésekre és ezért rengeteget fejlődtek az elmúlt fél évben, amit hasznos munkával töltöttünk. 

Mosonmagyaróvári KC U12 - Győri ETO KC U12  10 – 24 
Mosonmagyaróvári KC U12 - Győri ETO KC U12  7 - 20 
MKC U12: Baltová Aliz 2, Csáki Veronika 1, Formanek Karolina 4, Gősi Liza, Kerényi Lilla, Makó Mietta 1, Mészáros Kata 3, Molnár Noémi, Rédling Maja, Sásdi-Nagy Dóra, Szacsuri-Németh Réka, Szalay Luca 6, Zalavári Réka. 
Utánpótlás edző: Orbán Ákos 

Orbán Ákos: - Az volt a mi célunk is, hogy növeljük a mérkőzéseink számát, meccstapasztalatokat szerezzünk, de az időzítés nekünk nem igazán sikerült. Sajnos sok betegség hátráltatott most bennünket, a tizenkilenc fős keretünkből a hétévégre csak kilencen maradtak. A belső posztokon két játékosom volt, így pedig a Győri ETO KC túl nagy falat volt a számunkra. Teljes csapattal, sokkal szorosabb mérkőzéseket játszhattunk volna, de így sem lehettem elégedetlen, mert a fiatalok kimondottan ügyesen kézilabdáztak. Remélem, hogy gyorsan kilábalunk ebből a megfázásos betegséghullámból, mert ezt leszámítva jól halad a felkészülésünk. A bajnokságunk két hét múlva kezdődik, így azon dolgozom, hogy sikerüljön még felkészülési találkozót összehozni, ahol már az egész csapattal tudunk gyakorolni.


Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó