U9, U11, U13, U14, U15: utánpótlás beszámolók

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2024.06.06.
Beszámolók az utánpótlás mérkőzésekről.

U9
Tatabánya Sulifesztivál 

U11
MKC II. - ETO II.
ETO I. - MKC I.
MKC II. - ETO IV.
ETO II. - MKC I.
Ebben a korosztályban nincs eredményszámítás.
Balogh Sándor, edző: Szombaton az idei utolsó U11-es fordulóra került sor Répcelakon. Mindkét csoportunk az ETO korosztályos csapatai ellen lépett pályára.U14
MKC - Szigetszentmiklós 25-19
MKC - Budaörs 11-22
Balogh Sándor, edző: Győrben fejezte be a szezont U14-es együttesünk, ezúttal egy meghívásos fordulón. Az első mérkőzésen több erős egyéni teljesítménynek köszönhetően szinte végig vezettünk. Ezeket azonban nem sikerült átvinni a második találkozóra, ahol a fizikálisan erősebb és koncentráltabb budaörsiek szerezték meg a győzelmet.
U13
MKC 11-13 Budaörs 
MKC 15-15 DKKA
Orbán Ákos, edző:
A Budaörs ellen egy erős csapattal szemben maradtunk alul 2 góllal, ami azt gondolom elfogadható, de a játék képe miatt nekem azért van hiányérzetem. A DKKA ellen pedig az év minden hibája és jó dolga is ki jött minden arcunkat megmutattuk.


Orbán Ákos, edző: Ez volt a szezon és az én utolsó fordulóm is a csapat élén. Köszönöm nekik a 3 év kitartó és szorgalmas munkát amit beletettek. Bízom benne hogy találkozunk még a jövőben akár a kézilabda pályán, akár máshol hiszen 3 év alatt eléggé a szívemhez nőttek. Mindig igyekeztek a legtöbbet adni magukból. Nagyon sok szorgalmat és kitartást kívánok nekik a jövőre nézve. Köszönöm hogy veletek lehettem! MINDENT BELE CSAJOK!!!

U15
MKC - Kispest 24-25
MKC - Vác 25-28
Orbán Ákos, edző: Szoros első mérkőzés, kemény játék jellemezte a találkozót. Sajnos többször is nagyobb előnyt adtunk, 4-5 gólra elment az ellenfél és nem bírtuk már visszahozni a végén. Pontatlanok voltunk a befejezéseknél, de összességében pozitív volt a mérkőzés összképe, sajnos a győzelem nem jött össze. A Vác ellen egy lassú mérkőzést játszottunk, belaludtunk az ellenfél tempójába és amikor átvették a vezetést jöttek a remegő kezek és szinte az összes helyzetünket bele lőttük a kapusba. Megvertük magunkat. Sokkal többet tudunk ennél!

Orbán Ákos, edző: Az utolsó fordulón irányítottam ezt a csapatot is az MKC-nál. Köszönöm nekik az éves kemény munkájukat és az alázatot, amit ebbe beletettek. Bár csak egy évet dolgoztam velük, de azt gondolom remek egységet alkotott játékos és edzője ebben a csapatban, jól megtaláltuk a közös hangot, így ők is hamar a szívemhez nőttek! Bízom bennük, hogy megállják a helyüket a jövőben. Köszönöm, hogy vezethettem titeket! Csak így tovább csajok! HAJRÁ!!!

Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó