Új műsorhoz, új honlap kell!

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.08.13.
A terv teljesült: több hónapos előkészület, tervezés, sok-sok háttér munka után, ma már a megújult honlapunkon köszönthetjük szimpatizánsainkat, szurkolóinkat, támogatóinkat, s tájékoztathatjuk nap, mint nap azokat, akik nyomon követik klubunk életét.

A modern új külső elsősorban egyik partnerünknek, a Raw Agency reklám cégnek, konkrétan Szamosi László és Bolla Kata remek munkájának köszönhető. Az úgynevezett próbaüzem alatt némi finomítás majd még biztosan lesz az oldalon, de közben természetesen továbbra is ontani fogjuk az MKC-ról szóló híreket, cikkeket, eseményeket, riportokat, tudósításokat, fotókat, videókat, szóval mindent, amit egy igazi rajongónak tudnia kell a kedvenc együtteséről. A felnőtt csapat szereplése mellett az utánpótlásunknak is nagy teret szentelünk, s persze a különböző színes anyagokban sem lesz majd hiány. A tartalomért első sorban felelős gárda, a Csizmadia Dóra-Horváth Péter páros, Rokob Péter és Závori Zsolt egyre jobban összecsiszolódik, így biztos vagyok abban, hogy a klubot érintő összes információ eljut majd az érdeklődőkhöz, a médiához.Úgy gondolom, hogy pályán és pályán kívül is felkészültünk az élvonalbeli bajnokságra, s ha infrastrukturális és költségvetésünket érintő kéréseink meghallgatásra kerülnek a közel jövőben, a mosonmagyaróváriak és a régióban élők, továbbra is büszkék lehetnek majd a csapatukra. Lesz kinek és lesz miért szurkolniuk az arénában!

Szóval, hamarosan rajtol az NB I, de még előbb indul az MKC új honlapja, amely első oldalán hirdeti jelmondatunkat is: A lehetetlen nem létezik! (Impossible is nothing!)

Horváth Cs. Attila. az MKC elnöke

Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó