Újabb nehéz feladat előtt az MKC

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.09.12.
Múlt szerdán világraszóló sikert aratott a Motherson Mosonmagyaróvár, miután 33-30-ra legyőzte a bajnoki címvédő, a legutóbbi Bajnokok Ligája kiírásban bronzérmet szerző Győri Audi ETO KC-t.

Gyurka János együttesére most újabb embertpróbáló feladat vár, hiszen az MKC a Magyar Kupa címvédő, BL-ezüstérmes Ferencváros otthonában lép pályára tévés meccsen.

„Az ETO elleni győzelem után sem tértünk le arról az útról, amin eddig jártunk – mondja Gyurka János, a Motherson Mosonmagyaróvár vezetőedzője. Az első két fordulóban kaptunk egy bizonyítékot arról, hogy jó az irány, de szerénynek kell maradnunk. Többször is átbeszéltük a múlt szerdai győzelmet a lányokkal, azt gondolom ez is fontos. A kitűzött munkát továbbra is el kell, és el is fogjuk végezni. Még nagyon a bajnokság elején járunk, a két győzelemnek örülünk, és szeretnénk a jó formánkat megőrizni. A céljainkat azonban a legutóbbi siker sem változtatta meg, így ugyanazokkal az irányelvekkel lépünk pályára a Ferencváros ellen is. Szeretnénk méltó partnerei lenni a Fradinak, minél tovább meccsben lenni, és fontos számunkra az is, hogy a minket szép számban elkísérő szurkolóinkat is kiszolgáljuk.”

A mosonmagyaróvári szurkolók számára fenntartott összes – 100 db – jegy elkelt, így idegenben is részben otthon érezheti majd magát a csapat az Elek Gyula Arénában. A mérkőzést az M4 Sport élőben közvetíti.

2023. szeptember 13., 18:00, FTC-Rail Cargo Hungaria – Motherson Mosonmagyaróvár

Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - DKKA
2024.04.26., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó