UTÁNPÓTLÁS HÍRADÓ 1.

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2020.09.07.
Az elmúlt héten mindössze egyetlen ifjúsági bajnoki mérkőzésen volt érdekelt a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club. Az utánpótlás felkészülési tornák sorát pedig a tizenöt évesek zárták, akik vízitúrával is színesítették a hétvégéjüket.


Tartalmas hétvégén van túl a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U15-ös korosztálya, amely szombaton hazai rendezésű tornán szerepelt az UFM Arénában - mesélte el Balogh Sándor. - Vasárnap pedig egy csapatépítő programot tartott a szülőkkel Dunaszigeten. A Balogh Sándor által edzett csapat szombaton a Lébényi KSE és a VKLSE Győr csapataival mérkőzött meg és a három csapatos tornán, ahol egy győzelemmel és egy verséggel, végül a második helyen végzett. Vasárnap Dunaszigeten folytatódott a program, ahol a lányok Bedő Zoltán erőnléti edző vezetésével három és fél éves órás vízi túrán vettek részt. A gyerekek tehát a vízen, a szülői közösség pedig a parton igyekezett "összekovácsolódni" és a kellemes beszélgetés közben a bográcsban már készült a finom ebéd is. Mire a gyerekek újra partra léptek, már pörkölt kellemes illata fogadta őket, amelyet követhetett a finom sütik elfogyasztása és az aznapi szülinapos felköszöntése. Az ebédet még egy kis játék, majd fürdőzés követte, amelyek után négy órakor  kicsit fáradtan, ám rengeteg élménnyel gazdagodva vett búcsút egymástól a társaság. Köszönet Bedő Zoltán erőnléti edző kollégámnak a túra szervezéséhez és a szülőknek a finom ebéd elkészítéséért! 

Az MKC U15-ös csapat játékosai:
Baranyai Barbara, Faddi-Horváth Annamária, Hatt Julianna, Kanka Eszter, Lengyel Alexandra, Lengyel Nikoletta, Petró Dorina, Rigó Virág, Smuk Vanessza, Szabó Edina, Szikra Kata, Telek Kiara, Varga Boglárka, Vidra Katinka, Vidra Vanessza. Utánpótlás edző: Balogh Sándor   

Leány ifjúsági I osztály - nyugat: 
Moyra-Budaörs Handball - Mosonmagyaróvári KC  24 - 23  (9 - 10)

MKC: Zsigmond - Ruzsom 2, Simon 1, Fekete F. 1, Paróczai 3, Lázár 8, Szabó Cs. 6. Csere: Babinszky 1, Pozsgai 1, Szalai V., Trestyén, Nemes. Edző: Bahrim Liliána 

Bahrim Liliána: - Jól kezdtük a mérkőzést, a szünetben még egy góllal vezettünk, de sajnos idővel a kulcsjátékosaink, Lázár Jázmin és Szabó Csenge elfáradtak. A védekezésünk rendben volt, de a hajrában elkövettünk néhány hibát, ami sajnos a vereségünkhöz vezetett. Nagyon sajnálom ezt, mert kevés hiányzott és egy erősebb kerettel ezt a találkozót magabiztosan megnyertük volna. Most azonban rengeteg hiányzónk volt, így sérülés miatt még az ott lévők közül is Babinszky Lara csak büntetőt dobott, Nemes Laura pedig egyáltalán nem tudott pályára lépni.


Az edzőpartnerét elnézve....Dányi Berni nem babonás!

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 23., csütörtök