UTÁNPÓTLÁS HÍRADÓ 10.

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2020.11.01.
Mindössze egyetlen egy mérkőzésről tudunk beszámolni ezen a héten, hiszen a Motherson-Mosonmagyaróvári kézilabda Club ifjúsági és serdülő csapatának korosztályos bajnoki mérkőzése is elmaradt. Az őszi szünetben nem rendeztek gyerektornákat, így a serdülő keret a hétvégén csak a megyei bajnokságban lépett pályára, ahol azonban a gyengére sikerült első játékrész miatt, vereséget szenvedett.

Női felnőtt Győr-Moson-Sopron megyei - 4. forduló: 
Mosonmagyaróvári KC - KSE Bősárkány  23 - 30 (11 - 20) 
2020 október 31. - Mosonmagyaróvár, UFM Aréna 
Vezette: Borsóné Nagy Tímea - Tuifel Andrea   

MKC serdülő: Bognár - Uzonyi-Varga 1, Sefcsik 5, Gyurkó 1, Pető 2, Sztranyovszky 6, Lengyel L. 4. Csere: Szikra (kapus), Buga 2, Baumgartner 1, Smuk 1, Renner, Mészáros, Bíró, Forgács, Varga B. Edző: Farkas Veronika 


Farkas Veronika
: - Sajnos ezen a találkozón nagyon megszeppenve, rutintalanul kézilabdáztunk az első félidőben. A megyei szinten erős középcsapatnak számító Bősárkány pedig ezt kihasználta. Megoldást kell találnunk erre a problémára, hiszen ebben a bajnokságban teher nélkül játszhatnak a lányok, tehát érthetetlen a stressz, az idegeskedés. Harminchat perc alatt, csak tizenegy gólt dobtunk, ami nagyon kevés. A második félidőben jobban játszottunk, feljavult a védekezésünk, a kapusteljesítményünk és gyorsaságunkat is kitudtuk használni. Tanulnunk, szoknunk kell a felnőtt bajnokságot, de a legfontosabb az, hogy sokkal bátrabban, nagyobb önbizalommal kell kézilabdáznunk.


Az edzőpartnerét elnézve....Dányi Berni nem babonás!

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 23., csütörtök
X