UTÁNPÓTLÁS HÍRADÓ 12.

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2020.11.16.
Mindössze két kisiskolás gyermektornán tudtak részt venni a Motherson-Mosonmagyaróvári Kézilabda Club korosztályos csapatai. A koronavírus járvány miatt, a hét közben még tervezett U12-es rendezvény is elmaradt tehát Száron. Így csak a tíz és a tizennégy évesek játszottak, a mosonmagyaróvári gyerekektől megszokott akarattal és lelkesedéssel.

Gyermekbajnokság leány U14:
Tata, Güntner Aréna - 2020 november 15. 
Mosonmagyaróvári KC - Tatai AC  21 - 18 
Győri Audi ETO KC - Mosonmagyaróvári KC  24 - 15   

Kránitz János
: - Az első találkozón végig vezetve, jó szellemben kézilabdázva, magabiztos győzelmet arattunk. A második mérkőzésen viszont sok hibát vétettünk, amelyeket a képzettebb győri gyerekek kihasználtak, az ETO tehát teljesen megérdemelt sikert aratott ellenünk. A járvány sajnos „belenyúlt” a vasárnapi tornába, mert két játékosuk nem lehetett ott velünk Tatán. Egyénileg a sok gólt szerző Tolnai Fannit, az ügyesen irányító Csáki Annát és a fegyelmezetten, szorgalmasan kézilabdázó Rámháp Csengét szeretném kiemelni.   


Az MKC U14 játékos kerete: 
Petz Kincső, Kiss Lilla (kapusok), Csáki Anna 6, Csorba Laura 1, Faddi-Horváth Annamária 6, Heszkó Panna, Lengyel Alexandra 1, Mogyorósi Csenge 1, Muszik Mira, Nagy Zille 3, Rámháp Csenge, Tolnai Fanni 14, Varga Boglárka, Varga Derien. 
Edző: Kránitz János   

Gyermekbajnokság leány U10:

Lébény, Általános iskola sportcsarnok - 2020 november 14.
Győri Audi ETO KC III. - Mosonmagyaróvári KC 
Győri Audi ETO KC II. - Mosonmagyaróvári KC 

Balogh Sándor
: - Mintegy másfél éves szünet után játszott ismét „éles” mérkőzéseket ez a korosztályunk, ami azért érződött ezeken a kislányokon. A győri csapat egyértelműen jobb állapotban volt, nem is kérdés, hogy előrébb tart. Viszont nálunk is voltak szép megoldások, gólok, védések, így mindenki tudott örülni, mosolyogni az ügyes megmozdulások után. Tovább kell dolgoznunk, hogy ezek a kis sikerélmények gyarapodjanak a mérkőzéseinken, mert sok tehetséges gyerek van ebben a gárdában is.

Az MKC U10 játékos kerete:
Andrássy Karolina, Horváth Borbála, Kerényi Lilla, Légrádi Jázmin, Légrádi Panka, Mészáros Kata, Novák Jázmin, Priskin Panna, Soós-Szeredi Panka, Szalay Luca, Völgyesi Stefi.  
Edző: Balogh Sándor


Az edzőpartnerét elnézve....Dányi Berni nem babonás!

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 23., csütörtök
X