UTÁNPÓTLÁS HÍRADÓ 16. - ÉVZÁRÓ MÉRKŐZÉS AZ UTÁNPÓTLÁSBAN

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2020.12.14.
Az elmúlt szerdán, Pécsen szép győzelmet aratott az Mosonmagyaróvár Kézilabda Club serdülő, és rájuk vár december 15.-én az év utolsó korosztályos bajnoki mérkőzése is. Az elmúlt hétvégére pedig két gyerektorna maradt, így az MKC U12-es és az MKC U10-es korosztályok is a pályákon tudták befejezni az évet.

Leány serdülő II osztály - nyugat: 
12. forduló: Mosonmagyaróvári KC - Győri Audi ET KC III
2020 december 15. (kedd) 13.00 - Mosonmagyaróvár, UFM Aréna 

Gyermekbajnokság leány U12: 
Tata, Eötvös József Gimnázium sportcsarnok - 2020 december 13. 
Mosonmagyaróvári KC - Győri Audi ETO KC II  33 - 22  
Győri Audi ETO KC I - Mosonmagyaróvári KC  17 - 34 


Kránitz János: Ezek az évvégi mérkőzések pontosan megmutatták, hogy hol tart a csapatunk egyéni illetve csapat munka tekintetében. Mindkét téren van mit gyakorolnunk, de vannak olyan elemek is, amelyekben sikerült az idén előre lépnünk. Egyénileg bátrabb a játékunk, a rendezetlen védekezés ellen pedig sokkal hatékonyabbak vagyunk. A védekezésünk is feszesebb, de az ütközéseink hatékonysáságát feltétlenül javítanunk kell. A csapat ezen a tornán is akart, lelkesen, jó szellemben kézilabdázott, amiért egyértelműen dicséret jár a gyerekeknek. Egyénileg Csáki Viola teljesítményét kell kiemelni, aki hetek óta tartja a kiváló formáját és ezen a tornán is huszonhárom gólt szerzett. Baróti Boglárka sajnos súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett, így ezúton is kívánunk neki minél előbbi teljes felépülést.
 
Az MKC U12 játékos kerete: 
Horváth Anna, Szűcs Boglárka (kapusok), Baróti Boglárka 9, Csáki Viola 23, Csizmazia Dóra, Csontos Regina 19, Csontos Viktória 2, Fazekas Lilla 1, Fazekas Réka, Fekete Maja 3, Kanka Szilvia 7, Lancz Luca, Szalay Zoé, Tukovits Kinga. 
Edző: Kránitz János


Gyermekbajnokság leány U10:
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna - 2020 december 13. 
Győri Audi ETO KC II - Mosonmagyaróvári KC 
Mosonmagyaróvári KC - Győri Audi ETO KC III 

Balogh Sándor:
A héten a Mikulás és a krampusz segítségével készültünk fel az év utolsó tornájára. A hétfői edzés után ugyanis közös énekléssel, versmondással invitáltuk be őket az UFM Arénába, aminek természetesen a tíz éves gyerekek nagyon örültek. Vasárnap sem kellett utaznunk, hiszen hazai rendezésű volt az év utolsó kisiskolás rendezvénye. A sorsolás furcsa fintora volt viszont, hogy ugyanazzal a két ETO csapattal találkoztunk, mint az előző fordulóban, pedig a csoportunkban hat együttes van. A lényeg azonban az, hogy vasárnap is játszani tudott mindegyik kis játékosunk és jól érzékelhetően élvezte is a kézilabdát. Voltak szép megmozdulások, jelenetek és láttuk azokat a hibákat, amelyeket ki kell javítanunk, hiszen a 2021-es évben is várnak ránk megoldandó feladatok.


Az MKC U10 játékos kerete: 
Futó Kitti, Völgyesi Stefi (kapusok), Andrásssy Karolina, Bognár Nóra, Horváth Borbála, Kerényi Lilla, Légrádi Jázmin, Mészáros Kata, Novák Jázmin, Priskin Panna, Soós-Szeredi Panka, Szalay Luca.
Edző: Balogh Sándor

Következő mérkőzés:
Szombathelyi KKA- MKC
2021.05.08., 16:00 óra.