UTÁNPÓTLÁS HÍRADÓ 3.

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2020.09.15.
A Motherson-Mosonmagyaróvári Kézilabda Club harmadik utánpótlás híradójában, a gyermekbajnokságban most bemutatkozó tizenöt évesek csapatának győzelmeiről tudunk beszámolni. Az MKC U22 esetében viszont az eredmény azt mutatja, hogy egyelőre még nem sikerült kilábalni a sérülés és betegség hullámból.

Női felnőtt NB II Észak - nyugat - 1. forduló:  
Mosonmagyaróvári KC U22 - Pénzügyőr SE U22  21 - 24  (9 - 9) 
2020 szeptember 13. - Mosonmagyaróvár, UFM Aréna 
Vezette: Antal Ákos - Antalné Renner Irén 


MKC U22: Dávida - Ruzsom, Simon 1, Fekete F. 2, Paróczai 4, Lázár 9, Szalai V. Csere: Bankó, Zsigmond (kapusok), Trestyén 5, Pozsgai, Babinszky. Edző: Bahrim Liliána 

Bahrim Liliána: - Sajnos ugyanazok a problémák még fokozódtak, amelyek az ifjúsági bajnokságban is gátolnak minket. Sőt most még betegségek miatt is voltak hiányzóink, ilyen szűk kerettel pedig érthetően elfáradt a csapatunk a mérkőzés végére. A kapusunk Dávida Gréta jól védett, Lázár Jázmin is sok gól szerzett, de így nagyon nehéz eredményesen kézilabdázni. Erősen össze kell fognunk, hogy ezt a rendkívül problémás, nehéz időszakot át tudjuk vészelni. 

Gyermekbajnokság leány U15:
Ikrény, Kulturális és Sportközpont - 2020 szeptember 12. (szombat) 
VKL SE Győr - Mosonmagyaróvári KC  13 - 17 
Solymár SC - Mosonmagyaróvári KC  8 - 14 

Balogh Sándor: Az U15-ös csapat az első „éles”  mérkőzéseit játszotta szombaton, ráadásul kettőt egymás után, tehát gyakorlatilag a gyerekek szinte pihenőidő nélkül kézilabdáztak. Sikerült mindkét találkozót megnyerni, de ez most másodlagos szempont, mert én inkább az igyekezetük, az akaratuk miatt vagyok büszke rájuk. Még nagyon sok munka vár ránk, de ilyen szemlélettel szépen haladni fogunk előre! 

Az MKC U15 játékos kerete:
Faddi-Horváth Annamária, Hatt Julianna 2, Lengyel Alexandra, Petró Dorina 2, Petz Kincső, Plachy Anna 4, Rigó Hanna 1, Szikra Kata, Telek Kiara 10, Vidra Katinka 8, Vidra Vanessza 4.
Edző: Balogh SándorAz edzőpartnerét elnézve....Dányi Berni nem babonás!

Közzétette: Mosonmagyaróvári Kézilabda Club – 2020. április 23., csütörtök