UTÁNPÓTLÁS KUDARC ÉS SIKER

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2023.01.24.
Nem jól sikerült a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U19-es csapatának bajnoki mérkőzése, hiszen a Győri ETO KC a vártnál könnyebben szerezte meg a bajnoki pontokat az UFM Arénában. A tizenhárom évesek felkészülési tornája viszont szép sikerrel zárult, Balogh Sándor tanítványai a Csorna és a Lébény elleni találkozókon is magabiztosan győztek, pedig a vendégek idősebb korosztályokkal vettek részt a rendezvényen.

Leány U19 I. osztály - Nyugat - 13. forduló: 
Mosonmagyaróvári KC - Győri ETO KC  21 - 33 (7 - 16) 
MKC: Takács Lili - Magyar F. 3, Sztranyovszky, Ágoston 4, Benczik 1, Babinszky 2, Lengyel L. 3.
Csere: Bognár Réka, Takács Liza (kapusok), Baumgartner 3, Hajczinger 3, Sefcsik 2, Uzonyi-Varga, Magyar B.
Utánpótlás edző: Bognár Róbert 


Bognár Róbert: - Nem azzal van gond, hogy legyőztek a Győri ETO KC Akadémia fiataljai, hiszen ők a bajnokságunk élcsapatai közé tartoznak és ezen a találkozón jól is kézilabdáztak. Inkább azért vagyok bosszús és szomorú, mert mi beletörődtünk ebbe, gyakorlatilag feladtuk ezt a találkozót. Rosszul kezdtünk, sajnos az első tíz percben rengeteget hibáztunk, ezzel eleve nehéz helyzetbe hoztuk magunkat. Azok a vezéregyéniségek is nagyon hiányoztak, akik ilyenkor a teljesítményükkel egy kicsit felrázták volna a többieket. Most mindenki elfogadta, hogy ez egy rosszul sikerült nap, aminek egy indokolatlanul súlyos vereség lett a vége. Ezzel a hozzáállással nagyon sebezhetőek vagyunk, esélyünk sincs a sikerre az első osztályban.   

U13 felkészülési torna - UFM Aréna, 2023 január 22. vasárnap:

Mosonmagyaróvári KC U13 - Csornai SE U17  47 – 23 
MKC U13: Horváth Anna, Papp Anna Rózsa (kapusok), Andorka Boglárka 6, Baltová Liana 8, Fazekas Lilla, Fazekas Réka 4, Fekete Maja 11, Kovács Panna 5, Németh Nadin, Pfeiffer Lotti 4, Redeczki Dóra 4, Szalay Zoé 5.   
Mosonmagyaróvári KC - Lébényi KSZSE  35 – 29
MKC U13: Horváth Anna, Papp Anna Rózsa (kapusok), Andorka Boglárka 2, Baltová Liana 3, Fazekas Lilla 3, Fazekas Réka 1, Fekete Maja 4, Kovács Panna 4, Németh Nadin, Pfeiffer Lotti 4, Redeczki Dóra 4, Szalay Zoé 10.
Utánpótlás edző: Balogh Sándor 

Balogh Sándor: - Nagyon régen, tavaly október végén játszottunk utoljára mérkőzést, hiszen az U13-as korosztályban terem gondok miatt, az utolsó két őszi forduló elmaradt. Ezért nagyon örültünk annak, hogy vasárnap megmérkőzhettünk a Csorna és Lébény serdülő csapatával. A kislányok mindkét találkozón nagyon motiváltak voltak, ami jól látszott a felszabadult játékukon. Igyekeztek a tanultakat, az edzéseken sokat gyakorolt elemeket, mérkőzés körülmények között visszaadni. Ilyen szempontból is nagyon jó felmérő volt tehát a számunkra ez a két mérkőzés. mert pontosan láttuk, hogy hol tartunk, milyen munkát kell ahhoz elvégeznünk, hogy jobbak legyünk. A két vendégcsapatnak szeretnénk megköszönni, hogy elfogadták a meghívásunkat, a szülői közösségünknek pedig a kitűnő “kiszolgálásért” jár a köszönet!


Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó