UTÁNPÓTLÁS TORNÁK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.03.12.
A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U8-as és az U9-es csapata Alsóörsön szerepelt az Magyar Kézilabda Szövetség által szervezett kisiskolás bajnokság első fordulójában.
Ezen a rendezvényen kizárólag a részvétel a fontos és ezért nem is számolják az eredményeket. A legfontosabb tehát az, hogy a kislányok önfeledten játszanak tehát, és Blahovtis Eszter tanítványai remekül is érezték magukat.

Az U8-as csapat névsora: Horváth Borbála, Légrádi Jázmin, Mészáros Kata, Schnitzer Zara, Semperger Karina, Szalai Panni, Szalay Luca
 
Az U9-es csapat névsora: Fazekas Lilla, Fazekas Réka, Horváth Anna, Redeczki Dóra, Rózsás Nóra, Schwanner Anna, Szalay Zoé
 
Az MKC U13 a győri Magvassy Mihály sportcsarnokban szerepelt a hétvégén, a leány U13 – as gyermek bajnokság, Tóth László régiójában. A csapat két mérkőzést játszott, amelyeket Farkas Veronika az MKC U13 edzője a következőképpen foglalt össze.

"Az első találkozónkon a fizikálisan sokkal erősebb játékosokból álló Büki TK ellen, 24 – 15 arányú vereséget szenvedtünk. Én úgy láttam, hogy a mi lányaink egy kicsit meg is voltak szeppenve a nagy elsősorban méret különbségek miatt és ezért bátortalanul kézilabdáztak. Az élete első mérkőzését játszó Csőrés Panka azonban még igy is megszerezte a debütáló gólját ezen a mérkőzésen. A második mérkőzésünkön az Éles KISE volt az ellenfelünk és ezen a találkozón 14 – 9 arányban maradtunk alul. Ekkor azonban már sokkal felszabadultabbnak láttam a gyerekeket, akik nagyon szép dolgokat csináltak támadásban és védekezésben is. A két mérkőzésen mindenkinek jutott játéklehetőség és a gyerekek nagyon lelkesek voltak, láthatóan élvezték, szerették a játékot."

Az U13-as csapat névsora: Balogh Réka, Baróti Boglárka, Buga Léna, Csáki Anna, Csáki Viola, Csontos Regina, Csontos Viktória, Csőrés Panka, Lanc Luca, Mogyorósi Csenge, Muszik Mira, Ratkay Zsófia, Rámháp Csenge, Tolnai Fanni, Tóth Hanna, Varga Lili (kapus)


Következő mérkőzés:
NB I, 5. forduló
2019.10.12., 18:00 óra.
Városi Sportcsarnok, Dunaújváros, Eszperantó út 4.