Véglegessé vált az U19-es csapatok helyezése

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2024.05.21.
Az U19-es csapat az első osztályban hatodik lett, míg az U19-es harmadosztályban szereplő U17-es korosztály ötödik lett.
U19, I. osztály, Nyugat
Motherson Mosonmagyaróvár-Kozármisleny 30-31 (14-14)

Bognár Róbert, edző: Ez a mérkőzés a hatodik hely sorsáról döntött, amit sajnos 1 góllal elveszítettünk. Nagyon szoros kiélezett csata volt, küzdöttünk, harcoltunk, de közben sok volt a pontatlanság. A védekezésünk nem állt össze olyan szintre, ahogy egész évben működött, és támadásban is elkövettünk fontos pillanatokban technikai hibákat. Sajnos a szélsőjátékunk sem érte el a kellő szintet, sok helyzet maradt ki onnan. Voltak jó teljesítmények is Sefcsik Nóra, Lánczky Bogi személyében, de most ez is kevés volt a győzelemhez.

U19, III. osztály, A csoport
Lipót-Motherson Mosonmagyaróvár 27-29

Farkas Veronika, edző: Utolsó mérkőzésünket játszottuk az U19 III. osztályban. Ezen a mérkőzésen szinte minden megtörtént, ami egy kézilabda mérkőzésen megtörténhet. Hullámhegyek és völgyek, felemelkedés-összeomlás-felemelkedés. A védekezésünk nagyon nehezen  állt össze, közelengedtük a lövőket, nem voltak megállító faultok. Vezettünk 3 góllal a mérkőzés 15. percéig, de itt történt egy lejtmenet, a félidőben már a Lipótnál volt az előny. 16-11-ről kezdtük a második félidőt. A védekezésünk keményebb, határozottabb lett, ezáltal a kapuban is jöttek a védések. Szép lassan dolgoztuk le a hátrányt, jó dolgokat csináltunk, támadásban a védekezés is működött a tervünk, így a végén nagyon nehezen, de a győzelem a miénk lett! Az egész csapatnak gratulálok ezért a remek küzdelemért!
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó