VASÁRNAP KEZDI AZ NB II – ES BAJNOKSÁGOT AZ MKC U22

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.09.16.
A megyei bajnokság megnyerése után, a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U 22 – es csapata is magasabb osztályban játszik a 2018 2019 – es idényben. A fiatalok, a Női NB II Észak – Nyugati csoportjában szerepelnek majd, ahol lényegesen erősebb ellenfelek várnak rájuk.
Sorrendeben a Körmendi DMTE, az Egerszegi KK, a Sárvári Kinizsi SE, a Büki TK, a Komárom VSE, a SZESE Győr, a Vady Mosonszolnok, a Celldömölki VSE, a Győri ETO KC U 22, a Szombathelyi KKA U 22 és a VKLSE Győr csapataival fogna megmérkőzni a bajnokság során. Ezt a csapatunkat is, az MKC utánpótlás szakmai vezetője Balogh Sándor irányítja, hiszen ez a csapatunk jórészt az ifjúsági csapat játékosaira épül.

"Vasárnap 11.00 órakor, az UFM Arénában fogadjuk a Körmendi DMTE gárdáját - mondja Balogh Sándor az MKC U 22 - es csapatunk edzője. Az első ellenfelünk nem tartozik az élcsapatok közé, de ellenük is fel kell készülnünk, egy kemény, igazi felnőtt mérkőzésre. Az U 22 - es csapatunkban, az első csapatunk keretéből, hat játékos szerepelhet majd, hiszen az életkora miatt, Dányi Bernadett, Domokos Dalma, Hudák Emma, Lozsi Erna, Márczy Tekla és Szalai Zsuzsanna is pályára léphet ebben a bajnokságban. Három az ifjúsági csapatban már túlkoros játékosunk - Horváth Lili, Nagy Kinga Petra, Varga Dóra - is velünk van viszont, és így azt gondolom, hogy elég erősek leszünk ehhez a mezőnyhöz. A sorsolásunk is jónak mondható, mert fokozatosan fogunk majd találkozni az erősebb ellenfelekkel és így lesz módunk majd megfelelő tapasztalatokat szerezni, egy felnőtt bajnokságban. A jó rajt azonban fontos lenne és ezért nagyon oda is fogunk figyelni a bemutatkozó mérkőzésünkre az NB II - es bajnokságban."

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U 22 - es csapatának játékos kerete:
Utánpótlás edző: Balogh Sándor


Borjigin Ganzorig Anujin
Dányi Bernadett (a felnőtt keret játékosa)
Domokos Dalma (felnőtt keret játékosa)
Fehér Ágnes Anna
Fenesi Renáta
Horváth Lili
Horváth Virág
Hudák Emma (a felnőtt keret játékosa)
Jakab Beatrix
Kiss Lilla
Kovács Panka
Lázár Jázmin
Lozsi Erna (a felnőtt keret játékosa)
Márczy Tekla (felnőtt keret játékosa)
Mészáros Eszter Kinga
Nagy Kinga Petra
Oláh Bella
Paróczai Eszter Annamária
Póczik Vanessza
Szabó Csenge
Szalai Zsuzsanna (felnőtt keret játékosa)
Szemes Jázmin
Szerző Laura
Varga Dóra
Varga Viktória

ROKOB PÉTER

Következő mérkőzés:
NB I, 14. forduló
2020.01.24., 18:30 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
X