VERESÉG DUNAÚJVÁROSBAN

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.11.29.
Lendületesen kezdte az edzőmérkőzést a hazai csapat és hamar két gólos vezetést szerzett.
Ezután azonban Kovacsicz lerohanás góljai következtek, amelyeket követően még a vezetést is átvette az MKC. Sajnos az első félidőben erre többet nem volt példa, mert később rendre a dunaújvárosi gárda volt előnyben. Többször felzárkózhattunk volna de Kopecz Barbara és Tóth Melinda is büntetőt hibázott és azt sem tudtuk kihasználni, hogy Scholtz Andrea bravúrokat mutatott be a kapunkban. A félidő második felében az MKC csapatához visszatérő Katona Flóra és súlyos sérülésből felépülő Hudák Emma is pályára lépett. Több fiatal is lehetőséget kapott, de a gyorsabban és pontosabban játszó hazai csapat tartotta az első tíz perc után megszerzett 2-4 gólos előnyét.

A szünet után Hudák végre értékesített egy hétméterest, de továbbra is sok támadásunkat hibáztuk el. A hazai oldalon viszont Szekerczés és Monori átlövései jó százalékban utat találtak a kapunkba. Így az eredmény és a játék képe sem sokat változott és továbbra is nyugodtan kézilabdázhattak a vendéglátóink. Az utolsó tíz perchez 23-18-es hazai vezetéssel érkeztünk és sajnos a hátralévő időszakban már csak egyetlen gólt tudtunk szerezni és ismét büntetőket rontottunk. Így lassan növelni is tudta az előnyét a Kohász és végül magabiztosan, hét gólos előnnyel győzött ezen a felkészülési találkozón.

Dunaújvárosi Kohász KA – Eu-Fire Mosonmagyaróvár  26 – 19  (13 – 9)

Felkészülési mérkőzés   
Dunaújváros, Városi Sportcsarnok, 80 néző
Játékvezetők: Csányi, Drinóczi   

DKKA: Csapó – Grosch 1, Szekerczés 8 (2), Cifra, Sirián 3, Ferenczy 3, Molnár B. 2. Csere: Vártok (kapus), Jovovic, Monori 4, Mihály P. 1, Bouti 3, Braun 1, Nick V. Vezetőedző: György László

MKC: Scholtz A. – Kovacsicz 2, Horváth B., Gyimesi, Kopecz 2, Bízik B. 1, Hajtai. Csere: Vukcevic 1, Domokos 1, Szalai Zs., Márczy 4 (3), Bardi 1, Hudák 3 (1), Tóth M. 2, Katona F. 2. Vezetőedző: Bognár Róbert

Hétméteresek: 2/2, ill., 8/4
Kiállítások: 6 perc, ill., 6 perc

Bognár Róbert: "Nagyon hasznos volt ez a mérkőzés, mert így a játékosaim láthatták, hogy milyen sebességgel kell játszaniuk. Jövő csütörtökön lesz egy visszavágója ennek a találkozónak, ahol már nekünk is olyan intenzitással kell játsszanunk, mint ahogyan azt a Dunaújváros tette a mai napon. Fontos tanulság még a lányoknak, hogy ennyi hetest és a ziccert nem lehet büntetlenül kihagyni. Az edzésen annyit kell ezeket a szituációkat gyakorolnunk, amíg élesben nem mennek hibátlanul."

Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó