VERESÉG GYENGE CSAPATJÁTÉKKAL

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.04.06.
A budaörsi ifjúsági mérkőzés sajnos nem sikerült jól, mert nem kis meglepetésre simán győzött az esélytelenebbnek tartott hazai csapat.
Ezen azonban csak az csodálkozhat, aki nem látta a találkozót, amelyen a budaörsi ifi játékosok sokkal jobban akarták a győzelmet. A szünetben még szoros volt az eredmény, de a fordulás után tovább nőtt a különbség a két csapat között.

Moyra-Budaörs Handball – Mosonmagyaróvári KC  40 – 33  (20 – 18)

Női ifjúsági I. osztály-Nyugat 20. forduló
Budaörs, Városi Sportcsarnok
2019. április 6., szombat, 15.00 óra.
Játékvezetők: Gyenis Alexandra – Rosenberger Rita   

Mosonmagyaróvári KC: Dávida G. – Domokos 4, Márczy 10 (2), Szalai Zs. 10 (1), Paróczai 1, Fenesi 2, Fehér Á. 3. Csere: Fritz N. (kapus), Lázár J. 1, Szabó Cs. 1., Fekete F. 1, Mészáros E., Pusztai. Edző: Balogh Sándor 

Balogh Sándor: "Úgy látszik, hogy nekünk nem megy a bajnokság hátsó régiójában található csapatok ellen. Igaz tudtam és beszéltünk is arról a lányokkal, hogy a Budaörs a Szegedről érkezett átlövővel, Csáki Zsófiával nagyon megerősödött. Őt ki is akartuk venni a játékból, de ez sem sikerült, mert rendkívül gyenge csapatjátékot produkáltunk ezen a találkozón. Nyomokban sem emlékeztetett a kézilabdára a teljesítményünk, hiszen 29 elrontott támadásunk volt és hátul pedig kaptunk 40 gólt."
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó