VERESÉG SZOMBATHELYEN

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2018.12.02.
A mérkőzés legelején 4 – 0 arányban is vezetett a mosonmagyaróvári csapat, de ezután tíz percig nem szerzett gólt az MKC U22.
A házigazdák így előbb kiegyenlítettek, majd a vezetést is átvették, amelyet meg is őriztek, sőt tíz gólosra növeltek a találkozó végére. A nagyon sok technikai hibát hozó rangadón, a kevesebbet hibázó és akaratosabb hazai gárda, így magabiztos győzelmet aratott.

Szombathelyi KKA U22 - Mosonmagyaróvári KC U22 30 - 20 (15 - 10)


NB II. Észak-Nyugat női felnőtt 10. forduló
Szombathely, Egyetemi Sportcsarnok, 80 néző
Játékvezetők: Fábián Balázs - Vadróczky Gábor

Szombathelyi KKA U22: Lugosi - Udvardi 3 (1), Hornyák B. 2, Moutsogianni T. 3, Horváth P. 3, Pődör R. 3, Csire 8. Csere: Lőrincz (kapus), Molnár V. 3, Pődör B. 5 (2), Lakatos L., Farkas N., Takács K., Szmolek, Horváth P., Sámson. Edző: Pődör Zoltán

Mosonmagyaróvári KC U22: Horváth V. - Domokos 3, Hudák 7 (1), Szalai Zs. 1., Lázár J. 1, Márczy 4, Fehér Á.
Csere: Jakab B. (kapus), Katona 4, Mészáros E., Varga D., Szemes, Fenesi, Kovács P., Horváth L., Paróczai. Edző: Balogh Sándor

Hétméteres:
4/3 2/1
Kiállítás: 6 perc ill. 4 perc
Balogh Sándor: "Megérdemelten győzött a Szombathelyi KKA, de nem szabad elfelejtenünk, hogy tulajdonképpen egy másodosztályú csapattal játszottunk ezen a találkozón. Sajnos a hajrát elkapkodtuk és ezért szenvedtünk olyan arányú vereséget, ami túlzó a mérkőzés összképét tekintve."