Világcég az MKC mögött

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.08.02.
Az elmúlt bajnokságban nemcsak, hogy újoncként kiharcolta a bent maradást, de a mezőny stabil tagjává is vált a Mosonmagyaróvári KC NB I-es női kézilabdacsapata, amely a világ legerősebb bajnokságában, a magyar NB I-ben a tizedik helyen végzett. Az együttes szereplése, a klub fejlődése, a remek szurkolótábornak köszönhető fantasztikus hangulat, a támogatók felé is kiváló üzenet. Az eddig is a csapat mögött álló, rendkívül fontos, kisebb-nagyobb szponzorok mellé, most egy igazi világcég is felsorakozott: sikeres tárgyalásokat követően, a megkötött szerződésnek köszönhetően, a jövőben Motherson-Mosonmagyaróvár néven szerepel majd a városban, a régióban rendkívül népszerű Lajta parti gárda.
- Nem túlzás azt állítani, hogy az elmúlt két esztendőben szinte ember feletti teljesítményt nyújtottunk a pályán és azon kívül is - mondta Horváth Cs. Attila, az MKC elnöke.

- Ennek egyik kitűnő visszajelzése a mostani együttműködési szerződés, hiszen egy olyan hatalmas cégcsoport állt mellénk, amely a saját területén, a prémium kategóriás autók visszapillantó tükrének gyártásában, világelső. Büszkék vagyunk a megállapodásra, s természetesen köszönjük mindazoknak, akik ebben a segítségünkre voltak. Nagyon örülünk, de egy pillanatra sem állhatunk le, mert a klub stabilitásához, a jövőbeni terveinkhez, még további támogatók bevonása szükséges. Azt gondolom, hogy most is kiemelten meg kell köszönnünk azoknak az embereknek, cégeknek a segítségét, akik a múltban és most is támogatnak bennünket, így különösen Nagy István ès Szijjártó Péter miniszter uraknak, Árvay István polgármester úrnak és az általa vezetett képviselőtestületnek, a szponzorainknak, a szurkolóinknak, s én személy szerint ezúton is köszönöm a minőségi munkát az elnökségi tagjainknak, az apparátusunknak, a szakmai stábunknak, az összes munkatársunknak, a felnőtt és utánpótlás játékosainknak. Végül pedig köszönöm a konstruktív és jövőbe mutató tárgyalássorozatot Tibori Pál-Leventének, a Motherson cégcsoporthoz tartozó SMR vállalatcsoport Németországért és Kelet-Európáért felelős alelnökének, azt, hogy a három éves szerződésünket a Motherson csoport és az MKC számára is előnyös tartalommal tudtuk megtölteni. A szerződés kapcsán is, a bajnoki rajt előtt, a szponzorok, a szurkolók és a média jelenlétével, ünnepélyes eseményt szervez majd az MKC.


A BL-döntős Rosztov Don ellen is remekelt az MKC.
Következő mérkőzés:
NB I, 5. forduló
2019.10.12., 18:00 óra.
Városi Sportcsarnok, Dunaújváros, Eszperantó út 4.