Visszavágni a Malagának

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2024.02.02.
Egy hét szünet után folytatódik az Európa-liga csoportköre.
A negyedik fordulóban a Motherson Mosonmagyaróvár azt a Malagát fogadja, amely két hete 29-26-ra legyőzte az óvári csapatot. Azóta az MKC bajnoki mérkőzésen legyőzte a Kisvárdát (34-27), a Magyar Kupa negyeddöntőjében pedig Esztergomot (32-24).

„Fontos lesz, hogy a Malaga ellen már kevésbe legyen kapkodó a játékunk, ez sajnos az utóbbi időben jellemző volt a csapatra - Gyurka János a Motherson Mosonmagyaróvár vezetőedzője. Több hibával játszottunk, ezeket igyekszünk kijavítani. A Malaga játékosai nagyon rutinosak, akik érett, jól végiggondolt játékot képesek mutatni. Fontos lesz ellenük a jól felépített támad játék és a konzekvens védekezés. Nem kell már a múltal, a külső tényezőkkel foglalkoznuznk, ez csak egy meccs a sok közül, ahol éhesnek kell lenni a sikerre és mindent megtenni a győzelemért."

„Természetesen nyerni szeretnénk, és itthon tartani a pontokat - mondja Ines Ivancok a Motherson Mosonmagyaróvár játékosa. Ahogy mondani szokás a hibákból tanul az ember. Kemény védekezést kell produkálnunk, és irányítanunk kell a játékot. Ezen kívül javítanunk kell a lövési statisztikánkon, és minimalizálni a technikai hibákat támadásban. Ezen a héten az volt a célunk, hogy stabilabb, agresszívabb védekezésre. és a precízebb támadásokra helyeztük a hangsúlyt."

A Motherson Mosonmagyaróvár-Costa del Sol Malaga mérkőzést szombaton 16 órakor rendezik.
Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - FTC-Rail Cargo Hungaria
2024.03.09., 17:30 óra.
Tatabánya, Multifunkciós Sportcsarnok
Videók
összes videó