VISSZAVÁGOTT AZ MKC U22!

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.10.05.
Az első félidőben komoly előnyt szerzett a Motherson-Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U22 - es csapata az Alba FKC korosztályos gárdája elleni rangadón. Mint később kiderült kellett is ez a különbség, mert a második játékrészeben fel tudott zárkózni a székesfehérváriak U22-es gárdája. A mosonmagyaróvári fiatalok azonban a véghajrában bebiztosították a győzelmet és ezzel visszavágtak a felnőtt csapat korábbi vereségéért.

Mosonmagyaróvári KC U22 – Alba FKC U22 26-22 (18-12)
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna, NB II-es női kézilabda-mérkőzés. V.: Budai-Bock, Wenzel.

MKC U22: Fritz – Domokos 5, Lancz 5, Szalai Zs. 5, Paróczai 2, Kellermann 2, Papp 3. Cs: Dávida (kapus), Lázár 1, Fekete F. 1, Ruzsom 1, Pozsgai 1, Bartha, Vinkelmann, Trestyén. Edző: Stranigg Ferenc.


Stranigg Ferenc: - A mérkőzés elején betartották a lányok a taktikai utasításokat és így az történt a pályán, amit mi elterveztünk. Az agresszív nyitott védekezéssel sok labdát szeretünk és ezekből sikerült gyors gólokat dobnunk. A második félidőben feljött az ellenfelünk, mert nálunk több koncentrációs hiba is került a gépezetbe. Az utolsó percekben azon tudtuk rendezni a sorokat és így összességében megérdemelten szereztük meg a két bajnoki pontot.


Következő mérkőzés:
NB I, 7. forduló
2019.10.25., 18:00 óra.
Elek Gyula Aréna, Budapest, Kőbányai út 47/B