VISSZAVÁGTAK A SERDÜLŐK

Szerző: Mkcse Közzétéve: 2019.09.02.
Visszavágásra készült az MKC serdülő csapata a csepeli vereségérét és ez végül sikerült a péntek délutáni bajnoki mérkőzésen.
A mosonmagyaróvári lányok egy gólos győzelmet arattak, a hajrában többször felzárkózó vendég csapat ellen. Magabiztosabb lehetett volna tehát ez a siker, de a legfontosabb az, hogy megszerezte a két pontot az MKC serdülő. Ez pedig egyben azt is jelenti, hogy a tabellán is megelőzték a Csepelt és a csapat felzárkózott a nyolcadik helyre.

Mosonmagyaróvári KC-Csepel DSE  20-19  (9-9)

Leány serdülő II. osztály-Nyugat 15. forduló
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna
Játékvezetők: Cseszregi Bence – Sipos József      

MKC: Fritz N. – Uzonyi-Varga A. 5, Sztranyovszky L., Pusztai 3, Trestyén B. 1, Babinszky 5, Ruzsom 3. Csere: Zsigmond D. (kapus), Ónodi 3, Lengyel L., Baumgartner, Ruzsovits, Mészáros A., Pető K., Forgács B. Edző: Vura József

Vura József: "A győzelemhez gratulálok a csapatank és örülök annak, hogy sikerült a visszavágás a fővárosi vereségért. A játékunkban azonban nagyon sok volt a hiba, a pontatlanság, a rossz döntés, különösen a betöréséknél valamint a párharcok során. Ennek ellenére többször lezárhattuk volna ezt a találkozót és mégis az utolsó percig izgulnunk kellett. Úgy gondolom azonban, hogy a játék összképe alapján, a győzelmünk teljes mértékben megérdemelt."
Következő mérkőzés
NB I, 4. forduló
2019.09.20., 18:30 óra.
UFM Aréna, Mosonmagyaróvár, Gorkij utca 1.
MKC - vs - Érd