Híreink

ÚJ MUNKATÁRSAT KERESÜNK!

A Motherson-Mosonmagyaróvári Kézilabda Club megnövekedett hazai feladatok, valamint a közelgő nemzetközi kupa kötelezettségek ellátására munkatársat keres. A dinamikusan fejlődő sportvállalkozás tehát olyan személyt kíván alkalmazni, akinek erős a kötődése, élénk az érdeklődése a kézilabdázás iránt.

HANGULATOS ANKÉT

Szombaton a Moyra-Budaörs Handball elleni felkészülési mérkőzés után tartott szurkolói ankétot a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club. Elsőként Guntram Thurnher az MKC elnöke köszöntötte a szurkolókat, amit Dr. Hoffmann László összegzése követett. Ezután a játékosok bemutatására került sor, valamint Gyurka János az MKC edzője tartott egy részletes szakmai beszámolót.

SIKEREK A DUNAÚJVÁROSI UTÁNPÓTLÁS EMLÉKTORNÁN

Augusztus utolsó hétvégéjén került sor Dunaújvárosban a Horváth Nikolett emléktornára, amelyen négy korosztályban, huszonöt csapat vett részt. A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club az U14-es és az U13-as csapataival szerepelt az ötödik alkalommal megrendezett tornán, amelyen az idősebbek a második helyen végeztek, a fiatalabbak pedig tornagyőzelmet szereztek.

A KAPUSOK MÉRKŐZÉSE VOLT

Kevés gólt hozott a Motherson-Mosonmagyaróvár szombati felkészülési mérkőzése, amelyen az NB I-es újonc Moyra-Budaörs Handball volt az ellenfél. Erről pedig elsősorban a remekül védő kapusok tehettek, akik kimagaslóan teljesítettek. Az MKC végül a pénteki mérkőzéshez hasonló fölénnyel nyerte meg ezt az edzőmérkőzést is, amely után egy jó hangulatú szurkolói ankétot tartott a klub.

SZURKOLÓI ANKÉT A BUDAÖRS ELLENI MÉRKŐZÉS UTÁN

A szombaton 16.00 órakor kezdődő Motherson-Mosonmagyaróvár - Moyra-Budaörs Handball felkészülési mérkőzés után szurkolói ankétot tart az MKC. Megközelítőleg húsz perccel a találkozó után kezdődik a rendezvény, amelyen a csapat valamennyi játékosa, a szakmai stáb és a klubvezetés várja a szurkolókat.

GYŐZELEM HAZAI PÁLYÁN

A nyolcadik felkészülési találkozóján, a hatodik győzelmét szerezte meg a Motherson-Mosonmagyaróvár csapata, amely pénteken este a HC DAC Dunaszerdahely gárdáját fogadta. Számolgatásra azonban most nincs igazán idő, hiszen szombaton 16.00 órakor már az NB I-es újonc Moyra-Budaörs Handball ellen lép pályára az MKC. A mérkőzést követően pedig szurkolói ankétot tart a klub, amelyen a csapat minden játékosa, a szakmai stáb és a menedzsment várja az érdeklődőket.

SZÁGULDÓ CSAPATÉPÍTÉS

Nagyon izgalmas délutánt töltött együtt Győrzámolyon a Motherson-Mosonmagyaróvár élvonalbeli kézilabda csapata. A lányok kipróbálták a GokartMania nagyon gyors, kétszintes pályáját, amelyen nagyon ügyesen száguldottak a gokartokkal.

FELVIDÉKI VENDÉGEK

Pénteken 18.00 órakor ismét a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club vendége lesz a Dunaszerdahelyi AC női kézilabda csapata. A csallóközi gárda évek óta töretlenül fejlődik és az elmúlt szezonban már kiemelkedő sikereket ért el. Így a DAC HC a közelgő bajnokság mellett, a bosznia-hercegovinai ZRK Borac elleni Európa-Liga selejtezőre is készül. A pénteki edzőmérkőzés megtekintése ingyenes lesz, de a szurkolói jelenlét védettségi igazolványhoz kötött.

HAZAI EDZŐMÉRKŐZÉSEK UTÁN SZURKOLÓI ANKÉT

Hazai környezetben folytatja a felkészülési találkozók sorát a Motherson-Mosonmagyaróvár NB I-es női kézilabda csapata. Az MKC pénteken 18.00 órakor a szlovák DAC, szombaton pedig 16.00 órás kezdéssel a Budaörs gárdáit fogadja az UFM Arénában. Az előkészületi mérkőzések megtekintése ingyenes lesz, de továbbra is védettségi igazolványhoz kötött. A szombati mérkőzést követően pedig szurkolói ankétot tart a klub a sportcsarnok küzdőterén, amely így megközelítőleg húsz perccel a mérkőzés után kezdődik.

EGY HOSSZÚ HÉT KÉPEI

A stábunk több napot töltött együtt a Motherson-Mosonmagyaróvár csapatával az elmúlt héten, amelyeken persze a kamera és a fényképezőgép is működött. Érdemes tehát figyelni a honlapunkat, a Facebook oldalt, ahol több videós anyagot is megjelentetünk a következő napokban. A most látható fotókkal pedig azt a nagyon kemény munkát szeretnénk megmutatni, amelyet elvégeztek a játékosok, a szakmai stáb.

SZÉP SIKERREL ZÁRTA A TORNÁT AZ MKC

Vasárnap délelőtt játszotta le a harmadik mérkőzését a Motherson-Mosonmagyaróvár csapata a csehországi nemzetközi tornán. Az ellenfél a lengyel bajnokság második helyén végzett KPR Gminy Kobierzyce gárdája volt, amely az előző napokon nagyon szoros találkozókat játszott a Thüringer HC és a Banik Most ellen. Az MKC azonban magabiztosan győzött, így a héten lejátszott négy felkészülési mérkőzéséből, hármat győzelemmel zárt.

MAGABIZTOS GYŐZELEM A TORNA MÁSODIK TALÁLKOZÓJÁN

Végig vezetve szerezte meg a győzelmet a Motherson-Mosonmagyaróvár csapata a csehországi torna második mérkőzésén a házigazda Banik Most ellen. Az MKC sokkal frissebben kézilabdázott, mint a pénteki nyitónapon, így egy igazán értékes sikert aratott a nemrég Bajnokok Ligája résztvevő cseh bajnok ellen.

VERESÉG A TORNA ELSŐ MÉRKŐZÉSÉN

Az idei szezon előtt nagyon megerősödött Thüringer HC ellen kezdte a csehországi tornát Motherson-Mosonmagyaróvár csapata. A rendkívül küzdelmes, az MKC szempontjából kicsit hektikus találkozón pedig jobb volt a német együttes, így reális végeredmény született.

BELSŐ INFORMÁCIÓK

A csehországi torna csapatai közül a vasárnapi délelőtti ellenfél, a lengyel KPR Kobierzyce gárdáját a helyszínen tudja majd megfigyelni az MKC szakmai stábja. A német Thüringer HC csapatáról azonban Kovács Patrícia, a házigazda cseh bajnok Banik Most együtteséről pedig Michaela Konecná tudott nagyon hasznos információkkal szolgálni.

NEMZETKÖZI TORNA KÖVETKEZIK

A hétvégi csehországi tornán sorrendben a német Thüringer HC, a házigazda cseh Banik Most és a lengyel KPR Kobierzyce gárdáival méri össze az erejét a Motherson- Mosonmagyaróvár. Három kemény felkészülési mérkőzés vár tehát az MKC csapatára, ráadásul a pénteki a német és a szombati cseh ellenfél esetében jelentős nemzetközi rutinnal bíró ellenfelekkel. A torna helyszíne Most városa lesz, a Sportovni Hala Banik Most aréna (Most 43401, Tr. Budovatelu 112/7).

GYŐZELEMMEL ZÁRT BALATONI EDZŐTÁBOR

A Motherson-Mosonmagyaróvár csapata szép sikerrel zárta az öt napos Balaton-parti edzőtáborozását. Siófokon lépett pályára az MKC, ahol a hazai gárdával, tehát ismét élvonalbeli ellenféllel találkozott. A felkészülési mérkőzést rögzítette az MKC stábja, így azt teljes egészében megnézhetik majd csütörtökön (a linket a Facebook oldalon közöljük) az Interneten.

EDZŐMÉRKŐZÉS SIÓFOKON - A 2021/2022-ES BAJNOKI ELLENFELEINK - 4. RÉSZ

Folytatódik a Motherson-Mosonmagyaróvár nyári edzőmérkőzés sorozata és mivel ismét NB I-es ellenfél következik, folytatjuk az élvonalbeli csapatokat bemutató írásainkat is. Szerdán 15.00 órától találkozik egymással a Siófok és az MKC, amely mérkőzésre a belépés ingyenes lesz, de most is védettségi igazolványhoz kötött. Az MKC az öt napos Balatonboglári NEKA edzőközpontban tartott edzőtábort zárja le a Balaton fővárosában megrendezésre kerülő felkészülési találkozóval.

NEKA.HU: ÚJ CSAPATOT ÉPÍTENEK

Pénteken kora délután megérkezett Balatonboglárra a Motherson-Mosonmagyaróvár élvonalbeli női kézilabda csapata, ahol öt napos edzőtábor várja a játékosokat. A Nemzeti Kézilabda Akadémián nagyon kedvesen fogadták a mosonmagyaróvári együttest, sőt a Neka.hu weboldalon egy írás is megjelent, amelyet most a honalapunkon mi is közlünk.

EZEN AZ EDZŐMÉRKŐZÉSEN AZ ALBA VOLT JOBB

A harmadik felkészülési találkozóján két gólos vereséget szenvedett a Motherson-Mosonmagyaróvár csapata, tehát visszavágott az Alba Fehérvár KC az elmúlt heti mérkőzés után. Ezen a találkozón az első félidő sikerült jobban az MKC-nak, de a második harminc perc elején most a székesfehérváriak tudtak előnyt szerezni, amit meg is tartottak a mérkőzés végéig.

SZURKOLÓI BÉRLET INFORMÁCIÓK

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club 2021 szeptember első napjaiban fogja értékesíteni a 2021/2022-es szezon bérleteit. A klub ezúton is szeretné megköszönni a szurkolók megértését, türelmét és az idén kompenzálni fogja azokat, akik a tavalyi szezonra is bérletet váltottak. Őszintén reméljük, hogy az új idényben a járvány már nem fogja korlátozni a mérkőzések látogatását, de arra felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy az MKC mindig az érvényben lévő rendelkezések értelmében fog eljárni.

EDZŐMÉRKŐZÉS HAZAI PÁLYÁN

A harmadik felkészülési mérkőzését az UFM Arénában játssza a Motherson-Mosonmagyaróvár csapata 2021 augusztus 12. én csütörtökön 17.00 órai kezdettel. A találkozó megtekintése ingyenes lesz, de a jelenleg érvényben lévő rendeletek értelmében védettségi igazolványhoz kötött. Az MKC szeretettel várja a szurkolókat tehát az első hazai edzőmérkőzésén, amelyről most online közvetítés nem lesz.
Következő mérkőzés:
Motherson-Mosonmagyaróvár - Váci NKSE
2021.10.16., 18:00 óra.
Videók
összes videó