Híreink

VERESÉG GYENGE CSAPATJÁTÉKKAL

A budaörsi ifjúsági mérkőzés sajnos nem sikerült jól, mert nem kis meglepetésre simán győzött az esélytelenebbnek tartott hazai csapat.

SZOMBATI ELLENFELÜNK – MOYRA-BUDAÖRS HANDBALL

Az idén nyáron a hetedik születésnapját ünneplő budaörsi kézilabda klub, a legjobb szezonját zárta a 2017/2018-as bajnokságban.

AZ IDEGEK HARCA LESZ

Rendkívül nehéz mérkőzésre készül az MKC csapata, hiszen szombaton a kiesés ellen küzdő Moyra-Budaörs Handball gárdája lesz az ellenfele.

A LEDFALUNK

Az MKC legutolsó két hazai mérkőzésén az Érd és az Alba ellen, a szurkolóink már megcsodálhatták a klub új videofalát.

KÉK SÉTA – MKC JÁTÉKOSOKKAL

Az ENSZ 2007 – ben döntött arról, hogy április 2. – a az Autizmus Világnapja legyen.

FEJLŐDIK AZ MKC U11

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U11-es csapata a hétvégén, Répcelakon vett részt a gyermekbajnokság aktuális fordulójában.

Népszerű a „Dobj egy labdát” kampány

Az Eu-Fire Mosonmagyaróvár-Győri Audi ETO KC bajnoki mérkőzésen indult útjára a Példa Egyesület „Dobj egy labdát” elnevezésű kezdeményezése.

IZGALMAS LESZ A FOLYTATÁS A HÉTEN

Az elmúlt hétvégén, hazai környezetben játszott az MKC négy versenyző csapata és büszkén írhatjuk le, hogy mindegyik mérkőzésén győzött, a péntektől-vasárnapig tartó sorozatban.

Szarkova marad, Gubikova távozik

Alakul a Mosonmagyaróvári KC következő idénybeli kerete, hiszen több meghatározó játékossal is megegyezett már a folytatásról a klub vezetése.

A CSAPATUNK LEGJOBBJA VOLT

Minden kézilabda bajnoki találkozó után a vezetőedzők egy-egy játékosukkal érkeznek a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóra.

TÍZ LETT KÖZTE

Öt nap alatt, három mérkőzést játszott az MKC korosztályos csapata, hiszen az U22-es keretét, tulajdonképpen az ifjúsági játékosok alkotják.

Újabb nagy skalp, újabb nagy győzelem

Négy nap alatt második hazai mérkőzését játszotta az Eu-Fire Mosonmagyaróvár, amely az Érd után az Alba Fehérvárt fogadta az UFM Arénában.

Sima ifi siker

A héten, hazai pályán szintén duplázó MKC ifi, sokkal nagyobb odafigyeléssel kezdte a szombati bajnoki mérkőzését.

SZOMBATI ELLENFELÜNK AZ ALBA FKC

A csapatunk a bajnokságban egyszer már megmérkőzött a székesfehérvári gárdával és a Magyar Kupa sorozatban is volt már egy összecsapásunk.

SERDÜLŐ GYŐZELEM, HIÁNYZÓKKAL

A beharangozókban azt írtuk, hogy a serdülő csapatunknak jutott a legnehezebb ellenfél ezen a héten.

KÉSZÜLÜNK, DE RÁNK IS KÉSZÜLNEK

Bognár Róbertet kérdeztünk a szombati bajnoki előtt.

ÉRD UTÁN – ALBA ELŐTT

"Ebbe a meccsbe is beleállunk" .

ÍGY KI LEHET KAPNI

A mérkőzés előtt Horváth Cs. Attila az MKC elnöke, Kopecz Barbarát csapatunk a hétvégén a válogatott debütáló játékosát köszöntötte. Ezután pedig a fogyatékos ellátással foglalkozó Naposház szakmai vezetőjének, Borsos Eszternek adta át azt a betegállító gépet, amelyet a klub vásárolt a szervezetnek.

KÖZGYŰLÉST TART A SZURKOLÓI EGYESÜLET

2019. március 29–én pénteken este 18.00 órakor az megtartja az éves beszámolói közgyűlését a Mosonmagyaróvári Kézilabda Szurkolók Egyesülete.

GYENGE KEZDÉS UTÁN, KESERVES DÖNTETLEN

Nagyon tompán és álmosan kezdte ezt a bajnoki találkozót az MKC ifi és így végig hátrányban kézilabdázott az első játékrészben.

SZERDAI ELLENFELÜNK AZ ÉRD

Az előző évi bajnokság bronzérmese, egyelőre az idén is a tabella harmadik helyén áll és ez elismerés méltó a narancssárgáktól.