Híreink

Mindig veletek vagyunk!

Közösséggé formálódott az MKC szurkolói tábora, mely országosan is kiemelkedő.

ÉRDekes meccs előtt

Dr. Hoffmann Lászlót, az MKC sportigazgatóját és Bognár Róbertet, a csapat vezetőedzőjét egyaránt arra kértük, hogy egy kicsit latolgassák az esélyeket a szerdai Érd elleni bajnoki találkozó előtt.

SEGÍTSÉG A NAPOSHÁZNAK

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club kiemelt feladatának érzi, hogy segítse azokat a mosonmagyaróvári intézményeket, amelyek erre rászorulnak.

SŰRŰ LESZ A PROGRAM

Az MKC mind a négy versenyző csapata játszik bajnoki mérkőzéseket ezen a héten, sőt az NB I – es alakulatunk és az ifjúsági gárdánk mindjárt kettőt.

FÉNYKÉPEK ÉS ÜZENETEK

Ezen a héten két hazai bajnoki mérkőzést is játszik az MKC csapata, amely szerdán 18.30 órakor az Érd, szombaton pedig ugyanebben az időpontban, az Alba FKC csapatát fogadja.

Kopecz Barbara góllal debütált a válogatottban

A magyar női kézilabda-válogatott Japán ellen lépett pályára.

KOVÁCS KOMMENTEK

A sportot én mindig egy kerek egésznek gondoltam, amelyben minden szelet egyformán fontos. Sportáganként ez változhat, de a játékosok, az edzők, az infrastruktúra, az anyagi háttér, a vezetők és a szurkolók minden esetben alkotó elemek.

Te szedd! – Az MKC idén is segített szebbé tenni Mosonmagyaróvárt

2019. március 21-e és 23-a között idén is megrendezik a „Te szedd!” elnevezésű országos szemétgyűjtési akciót.

MARAD A NAGY PÁROS

Bravúrosan szerepel újoncként az Eu-Fire Mosonmagyaróvár NB I-es női kézilabda csapata. Az együttesnek még természetesen bőven van tennivalója az idei bajnokságban, ám közben már a jövőt is tervezni kell.

ÉDES MEGLEPETÉS

Az idősebb MKC szurkolók jól ismerik, a fiatalok pedig most találkozhatnak a Duna kavics cukordrazséval, amit 1964 óta forgalmaznak Magyarországon.

Kopecz Barbara előrelépett a válogatottban

Sérülések miatt változott a Japán elleni felkészülési mérkőzésre készülő magyar női kézilabda-válogatott kerete.

ÚTON – Szalai Zsuzsanna egy remek év után, már a jövőn gondolkodik

A tehetségeink sorozatunkban elsőként mutattuk be Szalai Zsuzsannát, aki ifjúsági korú játékosként tagja az MKC élvonalbeli keretének.

KOMÁROMI KO

Igazi KO győzelmet aratott a Komáromban az MKC U22-es csapata a harmadosztályú felnőtt bajnokságban.

A KÁPÓ

Egy kicsit talán még zavarba is hoztuk Flugyik Gergelyt az MKC szurkoló táborának kápóját, amikor neki is gratuláltunk az elmúlt hetek sikereihez.

KOMOLY TERHELÉS

A tavalyi másodosztályú bajnokság versenyfutása után, most egy edzőmérkőzésen találkoztunk ismét a Nemzeti Kézilabda Akadémia csapatával.

SERDÜLŐ SIKER IDEGENBEN

Az elmúlt fordulóban hazai pályán győzött egyetlen góllal az MKC serdülő és ezt az eredményt most Szombathelyen is meg tudta ismételni.

Bízik Réka a hét csapatában

Az M4 Sport hétfői Kézilabda Magazinjában egy összefoglaló is készült az MTK-MKC meccsről.

UTÁNPÓTLÁS TORNÁK

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U8-as és az U9-es csapata Alsóörsön szerepelt az Magyar Kézilabda Szövetség által szervezett kisiskolás bajnokság első fordulójában.

A SZÜNETEK HETE – NEKA EDZŐMÉRKŐZÉSSEL

Ezen a héten kizárólag az MKC serdülő játszik majd bajnoki találkozót és a fiatalok is idegenben lépnek pályára.

EZER FOKON

Hajtai Vanessza az MTK ellen is remekelt.

EGY NYILATKOZAT MARGÓJÁRA

Az MKC különösebben nem kíván foglalkozni az MTK Budapest – Eu-Fire Mosonmagyaróvár bajnoki mérkőzést követő nyilatkozatokkal.