Híreink

GYŐRI GÁLA - MKC BRONZÉREM

Igazi ünnepi hangulatban találkozott egymással a Győri Audi ETO KC és a Motherson-Mosonmagyaróvár kézilabda csapata. Már a felvezetéstől lehetett érezni, hogy a két bajnoki érmes gárda egy olyan mérkőzésre készül, ami a bajnokságnak ebben a szakaszában már nyilvánvalóan nem könnyű, de méltó az eseményhez.

BÚCSÚZNI CSAK SZÉPEN...

Egy kicsit ki is kell egészíteni az ismert mondás elejét azzal, hogy „Búcsúzni is csak szépen…” szabad. Erre készül a bajnoki bronzérmes MKC, a szezon utolsó bajnoki találkozóján, amelyet pénteken 17.15 órától játszik majd a Győri Audi ETO KC otthonában. Az MKC szimpatizánsok figyelmét pedig itt is felhívjuk, hogy a találkozó után szabadtéri ünnepséget tart majd a klub, a Mosonmagyaróvárra visszatérő csapattal, az UFM Aréna parkolójában.

PÉNTEK ESTI MEGHÍVÁS

Hosszú napot tervez péntekre a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club, hiszen az aznap 17.15 órakor kezdődő Győri Audi ETO KC - Motherson-Mosonmagyaróvár mérkőzés után, egy szabadtéri ünnepségre hívja a szurkolókat.

MKC TV - ÜNNEPLÉS

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club honlapját egy kicsit megváltoztattuk, hogy a friss tartalmak könnyebben elérhetőek legyenek. A kiemelt hír mellett, a legújabb videók is láthatóak lesznek már az oldal megnyitásakor.

A BRONZÉREM SAJTÓJA

A honlapunkon rendszeresen megjelentetünk olyan írásokat, amelyek a Mosonmagyaróvári Kézilabda Clubbal kapcsolatosak a sajtóban. Természetesen a napokban több ilyen dolgozatot is találtunk, így most a megyei napilap, a Kisalföld illetve a Veszprém Kukac cikkeit gyűjtöttük össze az olvasóinknak.

UTÁNPÓTLÁS HÍRADÓ X

Hosszú hónapok teltek el az utolsó, a tizenhatodik utánpótlás híradó megjelenése óta, hiszen a pandémia miatt a bajnokságokat, tornákat felfüggesztette a Magyar Kézilabda Szövetség. A hétvégén azonban ismét pályára léphettek a gyerekek, így örömmel számolhatunk be az MKC tizenegy, tizenhárom és tizenöt éves csapatainak rendezvényeiről, valamint a serdülő csapat Győr-Moson-Sopron megyei bajnoki találkozójáról. A szülők figyelmét pedig felhívjuk, hogy a nyári MKC kézilabda táborba minden beérkezett jelentkezést rögzített a klub, így a táborba való jelentkezés lezárult.

AZ ÉV CSAPATA

Rangos elismerésben részesült a XVII. Városi Sportgálán a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club, ahol a bajnoki bronzérmes csapat, Gyurka János edző és a csapatkapitány Tóth Eszter is díjat kapott. A városi ünnepség megrendezésére, a védelmi intézkedések betartása mellett, egy év után került sor Mosonmagyaróvár új rendezvényházában, az egykori MOFÉM Kultúrház felújított épületében, amelyet pénteken a Sportgálával avattak fel.

VÉGRE, UTÁNPÓTLÁS PROGRAMOK

Nagyon hosszú idő után ismét utánpótlás, gyermektornákra készülhetnek a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club csapatai. A hétvégén és a jövő héten több korosztály is versenyezhet végre, aminek a fiatalok természetesen nagyon örülnek. A tizenöt, a tizenhárom és a tizenegy évesek számára rendeznek tornákat, amelyek látogatása a védettségi kártyával már megengedett. Győr-Moson-Sopron megyei bajnokságban, a halasztások miatt, három mérkőzése is lesz a serdülő keretnek, de ezek a találkozók továbbra is zárt kapuk mögött kerülnek megrendezésre az UFM Arénában.

BRONZKÉPEK

Ahogy mondani szokták....többet érnek minden szónál! A Motherson-Mosonmagyaróvár - Boglári Akadémia-SZISE bajnoki mérkőzés képei.

BRONZÉREM

Olyan izgalmas, kemény és nehéz volt ez a mérkőzés is, mint a Motherson-Mosonmagyaróvár egész szezonja. Szerencsére azonban ugyanannyira sikeres is, hiszen ezzel a győzelemmel az MKC bronzérmet nyert az élvonalbeli magyar női kézilabda bajnokságban!

ÉRMET ÉRHET

A Motherson-Mosonmagyaróvár női kézilabda csapata az utolsó hazai bajnoki mérkőzését játssza le 2021 május 26.-án szerdán 18.00 órai kezdéssel. Az ellenfél az elmúlt fordulókban remek formába lendült Boglári Akadémia-SZISE gárdája lesz. Komoly tétje van ennek a találkozónak, hiszen az MKC a bajnoki bronzéremért, az akadémisták pedig az első osztályú tagságuk megtartásáért harcolnak.

INFORMÁCIÓK A SZURKOLÓINKNAK

2021 május 26.-án szerdán 18.00 órakor kerül sor a Motherson-Mosonmagyaróvár női kézilabda csapatának utolsó hazai mérkőzésére a szezonban az NB I-es bajnokságban. A Boglári Akadémia-SZISE elleni találkozóval kapcsolatban pedig néhány fontos szurkolói információt közlünk most.

EGY VERESÉG - EGY GYŐZELEM

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U22-es együttese hazai pályán elszenvedett vereséggel zárta az NB II-es felnőtt bajnokságot. Így a tizenkét csapatos Észak-nyugati csoportban, a hetedik helyen végzett. Az egész szezonban rengeteg problémával, sérüléssel bajlódó ifjúsági keret az utolsó mérkőzésen is rendkívül balszerencsés volt, mert most az egész évben kiváló teljesítményt nyújtó Babinszky Lara szenvedett súlyosnak tűnő térdsérülést. Az MKC serdülő szintén az UFM Arénában játszott és győzte le a Győrújbarát gárdáját a Győr-Moson-Sopron megyei felnőtt bajnokságban.

NAGY CSATA VOLT, DE SZERDÁRA IS MARADT FELADAT

Nagy küzdelmet, élvezetes mérkőzést hozott a Siófok - Mosonmagyaróvár bajnoki rangadó a Balaton fővárosában. Nagyon elszánt, motivált volt a hazai gárda, hiszen a számukra is óriási jelentősége van minden megszerezhető bajnoki pontnak. Az MKC maximális erőfeszítésre késztette a siófoki gárdát, de a céljainak bebiztosítása a szerdai napra maradt.

AMIT MA MEGTEHETSZ…

Az idézetekről szól a szombaton 18.00 órakor Siófokon megrendezésre kerülő Siófok KC - Motherson-Mosonmagyaróvár kézilabda mérkőzés beharangozója. A cím is erre utal és a két gárda legutolsó találkozásának összegzését is szó szerint lehet idézni, hiszen így volt leírva: „A Motherson-Mosonmagyaróvár csapata folytatta a fantasztikus menetelését az élvonalbeli kézilabda bajnokságban. Az eddigi eredmények alapján a legnagyobb riválisnak számító Siófok elleni győzelemmel pedig azt is jelezte, hogy akár még érmet is szerezhet.”

SZINTET LÉPETT AZ MKC CSAPATA

Az MTK Budapest elleni szerdai rangadót is megnyerte a Motherson-Mosonmagyaróvár gárdája a női kézilabda NB I-ben. Így továbbra is a saját kezében tartja annak a lehetőségét, hogy a város sport történelmének emlékezetes idényét zárja.

A MÉRKŐZÉST ÉS A HETES PÁRBAJT IS AZ MKC NYERTE

Komoly tétje volt a szerda esti Motherson-Mosonmagyaróvár - MTK Budapest bajnoki mérkőzésnek az UFM Arénában. Ennek megfelelően sok izgalmat, feszültséget hozott a találkozó, amelyet most a hazai gárda tudott jobban feldolgozni. Így egy nagyon értékes győzelmet aratott, két újabb bajnoki pontot begyűjtve, a bajnokság hajrájában.

IGAZI RANGADÓ KÖVETKEZIK

Szerdán 18.00 órakor Motherson-Mosonmagyaróvár - MTK Budapest NB I-es bajnoki kézilabda mérkőzésre kerül sor az UFM Arénában. A bajnokság jelenlegi harmadik és ötödik helyezett csapata találkozik tehát egymással, amelyek között mindössze kettő pont a különbség az MKC javára.

JOBBULÁST KÍVÁNUNK AZ SZKKA ÜGYVEZETŐJÉNEK ÉS CSALÁDJÁNAK

A tegnapi napon súlyos közlekedési baleset történt az M1-es autópálya győri szakaszán. Sajnálattal értesültünk arról, hogy a szerencsétlenül járó autót Pödör Zoltán a Szombathely Kézilabda Klub és Akadémia ügyvezetője vezette. Vele utazott a felesége és a kisebbik lánya, akik sajnos szintén megsérültek. A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club nevében mielőbbi felépülést, jobbulást kívánunk, Pödör Zoltánnak és családjának.

A NÉZŐTÉRI SZABÁLYOK MARADNAK

A szurkolóink figyelmét ismét felhívjuk azokra a rendelkezésékre, amelyeket be kell tartaniuk, hogy ott lehessenek az UFM Arénában. A május 19.-én szerdán 18.00 órakor kezdődő Motherson-Mosonmagyaróvár - MTK Budapest NB I-es bajnoki kézilabda mérkőzés lebonyolításának szabályai a nézők tekintetében változatlanok maradnak. Jegyeket elővételben kedden 15.00 és 18.00 lehet vásárolni az UFM Aréna jegypénztárában, a mérkőzés napján pedig napközben a Szellőrózsa ABC-ben vagy 17.00 óra és 17.50 között szintén a sportcsarnok jegypénztátában. Online közvetítés formájában ezt a találkozót is nyomon követhetik majd az Internet segítségével.

CSAPAT ÉS SZURKOLÓK

Nagyon hosszú idő után ismét nézők előtt léphetett pályára a Motherson-Mosonmagyaróvár csapata az NB I-es bajnokságban. A Dunaújvárosi KKA elleni győzelemnek együtt örülhettek tehát a mosonmagyaróvári játékosok és a szurkolók. A következő képriportban így a játék, a küzdelem mellett, az öröm pillanatait is felelevenítjük.
Következő mérkőzés:
Motherson-Mosonmagyaróvár - Váci NKSE
2021.10.16., 18:00 óra.
Videók
összes videó