Híreink

DOBOGÓT ÉRHET AZ NB II – ES GYŐZELEM

A mérkőzést megelőzően két pont volt a különbség a két csapat között és ezt sikerült most az MKC U22 gárdájának négyre növelnie.

TOTÁLIS SIKER

"Hazai" pályán játszottunk a Népfürdő utcai csarnokban, ahol közel száz mosonmagyaróvári szurkoló buzdította folyamatosan a csapatot.

VISSZAVÁGTAK A SERDÜLŐK

Visszavágásra készült az MKC serdülő csapata a csepeli vereségérét és ez végül sikerült a péntek délutáni bajnoki mérkőzésen.

SZOMBATI ELLENFELÜNK – MTK BUDAPEST

„Igazi rangadó következik” – írja az MTK Budapest honlapja és ennek a szellemében is készülnek a budapesti kék-fehérek a szombaton hat órakor kezdődő bajnoki találkozóra.

BÁTRABBAN KELLETT VOLNA

Az első félidőben talán túlságosan is tisztelte a bajnokságot száz százalékos teljesítménnyel vezető NEKA I. ifjúsági csapatát az MKC korosztályos gárdája.

Kopecz Barbara a B-válogatott keretében

Kim Rasmussen szövetségi kapitány kihirdette a magyar női A- és B-válogatott keretét a március 18-24. közötti válogatott hétre, amelynek végén a nemzeti csapat Japán válogatottjával mérkőzik meg Siófokon.

MTK – MKC MÉRKŐZÉS – KOMOLY TÉTTEL

Remekelt az elmúlt hetekben az MKC kézilabda csapata és így jó hangulatban készülhet az MTK Budapest elleni bajnoki mérkőzésre.

JUNIOR VÁLOGATOTTAK

A magyar női junior válogatott a Budaörs élvonalbeli csapatával játszott felkészülési mérkőzést kedden a budapesti Elektromos csarnokban.

A test és a lélek gyógyítója

Egy kézilabda csapat sikereinek hátterében olyanok is dolgoznak, akik a legtöbbször kevés nyilvánosságot kapnak.

ISMÉT TELJES FORDULÓ LESZ A HÉTEN

Az MKC felnőtt, U22-es, ifjúsági és serdülő csapata is játszik bajnoki mérkőzéseket ezen a héten és ezek között igazán fontos találkozók is lesznek.

FONTOS KÉT PONTOT HOZTUNK EL SÁRVÁRRÓL

Nagyon fontos idegenbeli találkozót hozott az NB II-es bajnokságban az MKC U22- es csapata azzal, hogy nyerni tudott Sárváron.

HELYTÁLLTAK A SERDÜLŐK

Egy kicsit félve engedtük el Szekszárdra az MKC serdülő csapatát, hiszen a házigazdák eddig száz százalékosak a bajnokságban.

MKC: bravúrok után

Remek a hangulat az Eu-Fire Mosonmagyaróvári KC háza táján, nem véletlen, hiszen a forduló válogatottjába újra beválasztott Tilinger Tamara vezérletével, egymásután három hazai mérkőzését is megnyerte az NB I-es együttes.

MAGABIZTOSAN

Gyimesi Kitti volt a szakértő az Eszterházy SC elleni mérkőzésen.

SZÉP SIKERREL RAJTOLTAK A LEGKISEBBEK

A 2019-es esztendő első 3+1-es szivacskézilabda tornájára a dunaszegi iskola tornatermében került sor február 14-én.

A SZIGETKÖZ LELKE

Az MKC csapata szinte az egész napot együtt töltötte szombaton, hiszen délelőtt a városi Sportgálára volt hivatalos.

CSENDES HÉT KÖVETKEZIK

Az elmúlt napok nagyüzeme után, ezen a héten csak két idegenbeli bajnoki találkozóval folytatják a bajnokságot az MKC csapatai.

MKC DÍJESŐ A SPORTGÁLÁN

A 2018-as évben nyújtott teljesítmény alapján, négy kategóriában jelölték a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club sportolóit a városi Sportgála ünnepségén.

Több mint húsz éve Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár egyik meghatározó vállalata a Pannon Porto Kft., amely az utóbbi két évtizedben egyre fontosabb szereplője lett a város gazdasági életének.

AZ NB II-BEN IS HOZTUK A KÖTELEZŐT

A bajnokság alsóházához tartozó zalaegerszegi csapat ellen egyértelmű győzelemre készült az MKC U22-es csapata vassárnap délelőtt.

Kiváló csapatmunka, magabiztos győzelem

Kötelező győzelem várt az Eu-Fire Mosonmagyaróvárra, amely a sereghajtó Egert fogadta a női kézilabda NB I 16. fordulójában.