Híreink

A II. MKC BÁL

Elkezdődött a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club második báljának szervezése.

DÖNTETLEN AZ IDEI UTOLSÓ NB II–ES BAJNOKIN

Gyors játékkal és elsősorban a lerohanásokat alkalmazva kezdte a mérkőzést az MKC U22-es csapata az utolsó őszi bajnoki mérkőzésén.

Közös forraltborozás az MKC szurkolókkal

Ezen a héten a Flesch Károly Kulturális Központnál található karácsonyi vásárban is megjelentek a mosonmagyaróvári kézilabdás hölgyek.

ÁRVÁKNAK SEGÍTETT AZ MKC

Az idén novemberben három mosonmagyaróvári testvér, a 19 éves Módos Réka és két kisebb testvére, a 12 éves Kristóf és a 9 éves Patrik maradt árván.

DÖNTETLENNEL ZÁRULT A DKKA ELLENI HAZAI EDZŐMÉRKŐZÉSÜNK

Sokkal kiegyensúlyozottabb első tizenöt percet láttunk az UFM Arénában mint az elmúlt heti dunaújvárosi gyakorló mérkőzésen.

GYŐZELEMMEL ZÁRTÁK A SZEZONT A SERDÜLŐK

Érezhetően nagyon összeszedte magát az MKC serdülő csapata az őszi utolsó bajnoki mérkőzésére.

GYŐZELEMMEL ZÁRT AZ MKC U12

Sajnos a gyermek bajnokság tizedik mérkőzésén nem jelent meg a csapatunk ellenfele és így játék nélkül jutott két bajnoki ponthoz az MKC U12. Az őszi utolsó fordulóban viszont egy nagyon élvezetes mérkőzést játszottak Kránitz János tanítványai.

Csütörtöki ellenfelünk – DUNAÚJVÁROSI KKA

A múlt heti Dunaújvárosban lejátszott felkészülési találkozó után most csütörtökön 14.30 órától ismét megmérkőzik egymással az MKC és a DKKA csapata.

SZORÍTUNK ÉRTED VIVIEN!

Egy tizenöt éves kislány már alaposan megtervezi a születésnapját és abban aligha szerepel az, hogy éppen aznap megműtik.

Forralt bor és ergométeres verseny a szerdai programban

Szerdán nem csak a kézilabda lesz főszerepben az MKC-nál.

A HÉT MÉRKŐZÉSEI

Volt már és egészen biztosan lesz is jobb hete a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club csapatainak.

VERESÉG SZOMBATHELYEN

A mérkőzés legelején 4 – 0 arányban is vezetett a mosonmagyaróvári csapat, de ezután tíz percig nem szerzett gólt az MKC U22.

SZLOVÁKIÁBAN JÁRTUNK

Pénteken este a szomszédos Vágsellyén járt az MKC küldöttsége, amely a helyszínen tekintette meg a Szlovákia-Ukrajna világbajnoki selejtező csoportmérkőzést.

VASÁRNAPI RANGADÓ MATINÉ

Tovább folyik a csata az NB II-es bajnokság Észak-nyugati csoportjában a mosonmagyaróvári, a szombathelyi és győri U22-es csapatok között az őszi első helyért.

A VISSZATÉRŐ

Katona Flóra két idényben volt már az MKC játékosa és az elmúlt másfél szezont a Kisvárda Master Good SE csapatában töltötte.

VERESÉG DUNAÚJVÁROSBAN

Lendületesen kezdte az edzőmérkőzést a hazai csapat és hamar két gólos vezetést szerzett.

KEZDŐDIK AZ EURÓPA – BAJNOKSÁG

A tizenharmadik női kézilabda Európa – Bajnokságot 2018. november 29. és december 16. között rendezik meg Franciaországban.

CSÜTÖRTÖKI ELLENFELÜNK – DUNAÚJVÁROSI KOHÁSZ KA

Ezen a héten egy felkészülési mérkőzés is szerepel az MKC programjában, amelyre csütörtökön 17 órakor kerül Dunaújvárosban.

A SZELLŐRÓZSA

Engedjék meg nekem, hogy személyes dologgal vezessem fel a Kobl családdal folytatott beszélgetésemet. A napokban ugyanis a klub krónikásaként mutatott be egy vendégünknek az MKC klubigazgatója.

GRATULÁLUNK A PULZUS TSE TÁNCOSAINAK!

Örömmel számolunk be arról, hogy a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club mérkőzésein immár állandó partnerünk, a Pulzus Tánccsoport Egyesület rendkívül sikeresen szerepelt az év végi versenyén.

AZ MKC HETI PROGRAMJA

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club felnőtt csapata edzőmérkőzést, a serdülő és az U22 – es gárdáink pedig bajnoki találkozókat játszanak ezen a héten.
Következő mérkőzés:
MKC - MTK Budapest
2023.03.24., 17:30 óra.
Videók
összes videó