Híreink

IGEN, A NEVEZÉSEKRE IS!

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club csapatai leadták a nevezéseket a 2019 / 202 – as bajnokságokba. Az MKC négy versenyző gárdája ugyanott fog indulni, mint tavaly hiszen mind a négy csapatunk magabiztosan megőrizte a helyét az előző idényben. A nevezések leadását Kokas Viktória az MKC technikai vezetője intézte, akinek talán a legmozgalmasabb volt eddig a nyara.

MKC – S LÁNYOK AZ EB – N

A hamarosan Győrben megrendezésre kerülő női junior kézilabda Európa-bajnokságra készülő magyar válogatottban, két mosonmagyaróvári játékost is találunk. A kapus Herczeg Lilit és a nemrégiben az ETO – ból igazolt irányítót, Kellermann Dórát kérdeztük a július 11. – én kezdődő eseményről.

NYÁRI MKC PROGRAM

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club csapata július másodikán kezdi el a felkészülését a 2019 / 2020 – as bajnoki idényre. A szakmai stáb a nyári edzőmérkőzések programját is összeállította, ami igaz még néhány időpontot tekintve, nem egészen pontos. A honlapunkon ezért folyamatosan frissíteni fogjuk ezt az írásunkat, hogy a szurkolóink a lehető legtöbb felkészülési találkozón is ott lehessenek a csapat mellett.

CSILLOGÓ EZÜST – Az MKC NB II-es csapatának értékelése

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U22-es csapata újoncként indult el a felnőtt harmadosztályú bajnokságban, az NB II Észak- nyugati csoportjában.

KÉSZÜLŐDIK A MEZŐNY III.

Az ellenfeleinknél történő nyári játékos mozgásokat bemutató sorozatunk utolsó részében a középmezőny gárdáival foglalkozunk.

AZ ESÉLY – Beszélgetés Paróczai Eszterrel

Lázár Jázmin és Paróczai Eszter személyében az MKC két ifjúsági korú játékosa is a felnőtt csapattal kezdi el a nyári felkészülést.

NYARALNI VITTÉK AZ MKC-BUSZT

Olaszországban járt a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club csapatbusza, több karizmatikus MKC-szurkolóval a „fedélzetén”.

Világsztárok ellen az MKC

Már július másodikán megkezdi a felkészülést a szeptember elején induló bajnokságra az EU Fire-Mosonmagyaróvári KC NB I-es női kézilabdacsapata.

A SZÜLŐK IS JÁTSZOTTAK

Az MKC U11-es csapàtànak utolsó edzésén készült képek önmagukért beszélnek, hiszen jól érzékelhető rajtuk, hogy milyen jó hangulatú volt ez az idényzáró foglalkozás.

SAROK MŰTÉT MEGDUPLÁZVA

Gyimesi Kitti esetében az élet megismételte önmagát, hiszen újra egy sarokműtét után beszélgettünk az EU-Fire Mosonmagyaròvàr jàtèkosàval.

KÉSZÜLŐDIK A MEZŐNY II.

Az írásunk első részében az NB I-es női kézilabda-bajnokság várható élcsapatainak játékosmozgását taglaltuk.

MKC: miniszteri látogatás

Informális elnökségi ülést tartott a napokban az EU Fire-Mosonmagyaróvári KC NB I-es női kézilabdacsapatának vezetősége.

KÉSZÜLŐDIK A MEZŐNY

Ebben az írásunkban e teljesség igénye nélkül összefoglaljuk a női kézilabda élvonal csapatainak játékos mozgását.

A CSAPAT SIKERE VOLT!

Bármennyire is sikeres és emlékezetes volt a számunkra ez a bajnoki idény, most már el kell engednünk.

ELKÉSZÜLT A KÉZILABDA BAJNOKSÁGOK 2019 / 2020 – AS VERSENYKIÍRÁSA

A felnőtt élvonalbeli bajnokságok lebonyolítása nem változott az előző szezonokhoz képest.

MKC A FELLEGEKBEN

A nyaralások időszakában vagyunk és egy ilyen képet kaptunk az MKC szurkoló tábor egyik családjától.

FARKAS EDZŐKÉNT FOLYTATJA

„Már nem futni akarok, hanem futtatni” – kezdte a beszélgetést nevetve Farkas Veronika, az EU Fire Mosonmagyaróvári KC NB I-es női kézilabdacsapatának, az aktív játéktól nyáron búcsúzó irànyítòja.

AZ NB I- ES BAJNOKSÁG ADATAI IV.

Az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság adatait lezáró összesítésünkben az őszi és tavaszi idényeket vettük górcső alá.

MAGABIZTOSAN

Az Ausztria elleni kettős győzelemmel, a magyar női kézilabda válogatott biztosította a helyét a 2019 november 30. – án, Japánban rendezendő világbajnokságon.

AZ NB I- ES BAJNOKSÁG ADATAI III.

Az élvonalbeli bajnokságban 26 játékos lépett pályára a mosonmagyaróvári női kézilabdacsapatban és Horváth Bernadett volt, aki mind a 26 találkozón játszott.
Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - DKKA
2024.04.26., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó