Híreink

A SZURKOLÓK SEGÍTSÉGE

2022 január 9.-én vasárnap 14.00 órakor a Motherson-Mosonmagyaróvár női kézilabda csapata megkezdi a szereplését az Európa-liga sorozatban. Az MKC a francia ES Besancon Feminin gárdáját fogadja a győri Audi Arénában. Jegyeket online lehet vásárolni a jegymester.hu oldalon, de nagyon fontos új információ az, hogy a mérkőzés napján a helyszínen, a győri Audi Aréna jegypénztárában is lehet majd belépőt venni!

A DEBÜTÁLÓ MOSONMAGYARÓVÁR NAGY REMÉNYEKKEL INDUL

Az EHF honlapján megjelenő sorozat számunkra legérdekesebb része a Motherson-Mosonmagyaróvár csapatát bemutató írás. Ennek a magyar fordítását és az eredeti angol cikket is közöljük most az MKC oldalán. A szerző megemlíti a dolgozatában, hogy az európai porondon most debütáló csapatunk számít a szurkolóira. Ezt pedig csak megerősíteni tudjuk, abban reménykedve, hogy a mosonmagyaróvári szurkolók valóban ott lesznek vasárnap a klub első nemzetközi mérkőzésén.

A BESANCON ÚJFAJTA ÉRZÉSEKET REMÉL

A következő hétvégén kezdődő Európa-liga csoportmérkőzések előtt az EHF honlapján is megjelentek a csapatokat bemutató írások. Ezeket, a sok hasznos információt tartalmazó, angol nyelvű dolgozatokat lefordítottuk és most sorban megjelentettjük a honlapunkon. Elsőként a francia Besancon csapatáról írt cikket olvashatják a magyar fordítás után az eredeti nyelven is.

LANCZ BARBORA: A SOK ÁLDOZAT, A MINDENNAPI KEMÉNY MUNKA MEGHOZZA A GYÜMÖLCSÉT

Sajtófigyelő rovatunkban most egy Lancz Barbora riportra hívjuk fel az olvasóink figyelmét, amely az év végén készült a Motherson-Mosonmagyaróvár kézilabdázójával. Ondik Gábor írása a felvidéki ma7.sk internetes hírportálon jelent meg és a honlapunkon teljes egészében közöljük.

A MOSONMAGYARÓVÁRI KÉZILABDA CLUB EREDMÉNYES, SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN!

A klub a december 28-án lejátszott Szombathelyi KKA elleni győztes mérkőzés néhány fotójával kíván boldog újesztendőt az MKC valamennyi sportolójának, szurkolójának és támogatójának!

IZGALMAS, ÉRDEKES ÉV LESZ

A legutolsó írásainkban mindig megemlítettük, hogy milyen komoly mérkőzés sorozattal kezdi az újesztendőt a Motherson- Mosonmagyaróvár női kézilabda csapata. A pontos Európa-liga és magyar bajnoki, valamint Magyar Kupa programot is közöljük most. A szurkolóink figyelmét pedig ismét felhívjuk arra, hogy a nemzetközi találkozók helyszíne a győri Audi Aréna lesz. Az MKC mérkőzéseire jegyeket online lehet vásárolni a jegymester.hu weboldalon, valamint Mosonmagyaróváron a Tourinform irodában (Magyar u. 9.).

SZÉP BÚCSÚ AZ ÉVTŐL

Az esélyeshez méltó, magabiztos, szép győzelemmel búcsúzott az évtől a Mothreson-Mosonmagyaróvár élvonalbeli női kézilabda csapata. A siker mellett pedig fontos tényező volt az is, hogy a szakmai stáb remekül fel tudta használni ezt a találkozót a januárban kezdődő nagy nemzetközi és hazai menetelésre.

ÉVZÁRÓ INDULÁS

Vitathatatlan, hogy van egy kis képzavar a címben, de az év utolsó bajnoki mérkőzése valóban egy nagy sorozat indulását is jelenti a Motherson-Mosonmagyaróvár női kézilabda csapatának számára. December 28.-án kedden 18.00 órakor a Szombathelyi KKA gárdáját fogadja az MKC az UFM Arénában, amely találkozó után csak januárban hat mérkőzése lesz a mosonmagyaróvári együttesnek.

VILÁGBAJNOKSÁG UTÁN - EURÓPA-LIGA ELŐTT

A két nemzetközi versenyről Kovács Patríciával a Motherson-Mosonmagyaróvár irányító-átlövőjével beszélgettünk. Patinak sikerült ugyanis a legjobban a válogatott szereplés az MKC kézilabdázói közül és nagyon bízunk abban, hogy a nemzetközi tapasztalatával a kupasorozatban is élen fog járni.

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!

A MOSONMAGYARÓVÁRI KÉZILABDA CLUB BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁN!

ÉRKEZŐ ÉS TÁVOZÓ

Egy fiatal, nagyon tehetséges beálló kapcsolódott be a Motherson-Mosonmagyaróvár munkájába a hét első napján. A junior válogatott Török Lilly Debrecenből érkezett és egyelőre fél éves kölcsönszerződést kötött a mosonmagyaróvári klubbal.

HÁROM ÉVES SZERZŐDÉS HOSSZABBÍTÁS GYURKA JÁNOSSAL

Örömmel számolunk be a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club és Gyurka János vezetőedző megállapodásáról, amely szerint a szakember 2025-ig irányítja az MKC csapatát. A hosszú távú szerződés azt mutatja, hogy az MKC és a kiváló edző (aki, a menedzsere Szörnyi Attila jelenlétében írta alá a szerződést) továbbra is komoly perspektívát lát a csapatban, a közös munkában.

2021 LEGTÖBBET FEJLŐDŐ UTÁNPÓTLÁS JÁTÉKOSAI

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club karácsonyi ünnepségéről készült beszámolóban már közöltük az év legjobb utánpótlás kézilabdázóinak névsorát. Néhány kép is készült a díjátadáson, de az MKC legügyesebb korosztályos játékosainak fotóit most láthatják. Ezekkel a képekkel is szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy új képek készültek a klub utánpótlásáról, amelyeket nemsokára megnézhetnek itt a honlapon és az UFM Aréna főbejáratánál lévő mágneses falon.

MKC UTÁNPÓTLÁS KARÁCSONY

A héten tartotta meg a hagyományos utánpótlás karácsonyi ünnepségét a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club. Közel kétszáz kézilabdázó kapott ajándékot az UFM Aréna küzdőterén, az óvodásoktól az MKC ifjúsági csapatáig. Ebben az évben is díjazták valamennyi korosztály legjobbját és nagy sikert arattak a fellépők is, akik mindannyian a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club igazolt sportolói.

JÁTÉK, GYŐZELEMMEL DUNAÚJVÁROSBAN

Pénteken délután ismét megmérkőzött egymással a Dunaújvárosi KKA és a Motherson-Mosonmagyaróvár élvonalbeli női kézilabda csapata. Természtesen mindkét gárda örömmel használta ki a lehetőséget a játékra, hiszen lassan teljessé vállnak a klubok keretei. Az edzőmérkőzést az MKC együttese nyerte meg, az pedig külön érdekesség, hogy pontosan ugyanolyan arányban, mint a nemrég Mosonmagyaróváron lejátszott találkozót.

BOJANA MILIC ÉRKEZETT

A Dunaújvárosi KKA elleni felkészülési találkozón már a szurkolóknak is bemutatkozott a szerb válogatott Bojana Milic, akivel a napokban másfél éves szerződést kötött a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club. A huszonnyolc éves kézilabdázó komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, a védekezésben több poszton is bevethető, így azonnali erősítést jelent a sűrű hazai és nemzetközi programra készülő MKC számára.

EHF EURÓPA-LIGA JEGYEK

Nagyon fontos információkat olvashatnak el a következő írásban a közelgő Európa-liga csoport mérkőzésekre váltható jegyeket illetően. Ezekre a találkozókra nem érvényesek az éves bérletek, ezért a szurkolóknak külön kell jegyet váltaniuk. Azt pedig ismételten közöljük, hogy kizárólag azért fog a csapat a győri Audi Arénában játszani, mert az UFM Aréna nem felel meg az EHF nemzetközi előírásainak.

JEGYEK AZ ÉV UTOLSÓ MÉRKŐZÉSÉRE

A Motherson-Mosonmagyaróvár élvonalbeli női kézilabda csapata 2021 december 28. án kedden zárja az évet. A 18.00 órakor kezdődő utolsó NB I-es bajnoki mérkőzésen a Hungast Szombathelyi KKA lesz az ellenfél az UFM Arénában. Jegyeket, amelyek talán karácsonyi ajándékok is lehetnek, a következő időpontokban lehet vásárolni. A szurkolókat pedig tájékoztatjuk, hogy napokon belül megkezdődik az Európa-liga csoportmérkőzések jegyárusítása, amelyről szintén be fogunk számolni a honlapon és a Facebook oldalunkon.

CÉLBA ÉRTEK A PLÜSSFIGURÁK

Péntek délelőtt útnak indultak a mosonmagyaróvári szurkolók, hogy a Szurkolói Egyesület nevében elvigyék a Motherson-Mosonmagyaróvár - Dunaújvárosi KKA felkészülési mérkőzésen összegyűlt plüssjátékokat. A december harmadikán lejátszott találkozón a nézők nagyon sok figurát dobtak a pályára a szünetben, így az egyesület vezetői több bölcsödét és óvodát is felkereshettek.

UTÁNPÓTLÁS KARÁCSONY

A tavalyi évben kis csoportokban tartott karácsonyi ünnepségeket a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club utánpótlása. Az idén, 2021 december 16.-án csütörtökön azonban ismét az UFM Aréna ad majd otthont az MKC Karácsonynak. Az ünnepség 17.00 órakor kezdődik és a klub utánpótlás csapatai, játékosai a szülőket, hozzátartozókat várják a rendezvényre.

UTÁNPÓTLÁS FOTÓZÁS

Ugye milyen helyesek?...Most még csak ennek a négy kislánynak a képét mutatjuk meg. Ezzel a fotóval szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy új fotók készültek a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club utánpótlás játékosairól. A képek, a kidolgozás után a honlapra kerülnek, ahonnan le is lehet majd tölteni őket. Természtesen az UFM Aréna főbejáratánál is megújul majd a mágneses utánpótlás fal, ahová szintén kikerülnek majd az új fotók.