Híreink

A GYERMEK BAJNOKSÁGOKBAN IS MKC SIKEREK

A tavaszi fordulókkal folytatódott az U12 –es és az U13 – as korosztályok gyermekbajnoksága a Tóth László régióban.

GAZDAG A KÉZILABDA KÍNÁLAT A HÉTEN

A Budaörs ellen ismét remek győzelmet szerző élvonalbeli felnőtt csapatunk, pénteken a Debrecen ellen folytatja a bajnokságot.

MEGELŐLEGEZETT BIZALOM

Katona: lépés, indulj!

SIKER A SZOMSZÉDVÁRI RANGADÓN

A mosonszolnoki kézilabda csapat ellen mindig pikáns mérkőzéseket játszik az MKC és erre lehetett számítani vasárnap este is az UFM Arénában.

ISMÉT GYŐZELEM

Ideges kezdés jellemezte ennek a bajnoki mérkőzésnek az első perceit és ezért alig láttak gólt a nézők.

SERDÜLŐ BETLI AZ ELSŐ FÉLIDŐBEN

Ezen a hétvégén sajnos nem remekeltek idegenben az MKC utánpótlás csapatai, hiszen a szombati, budaörsi ifi vereség után, vasárnap a serdülő csapatunk is vereséget szenvedett.

VERESÉG GYENGE CSAPATJÁTÉKKAL

A budaörsi ifjúsági mérkőzés sajnos nem sikerült jól, mert nem kis meglepetésre simán győzött az esélytelenebbnek tartott hazai csapat.

SZOMBATI ELLENFELÜNK – MOYRA-BUDAÖRS HANDBALL

Az idén nyáron a hetedik születésnapját ünneplő budaörsi kézilabda klub, a legjobb szezonját zárta a 2017/2018-as bajnokságban.

AZ IDEGEK HARCA LESZ

Rendkívül nehéz mérkőzésre készül az MKC csapata, hiszen szombaton a kiesés ellen küzdő Moyra-Budaörs Handball gárdája lesz az ellenfele.

A LEDFALUNK

Az MKC legutolsó két hazai mérkőzésén az Érd és az Alba ellen, a szurkolóink már megcsodálhatták a klub új videofalát.

KÉK SÉTA – MKC JÁTÉKOSOKKAL

Az ENSZ 2007 – ben döntött arról, hogy április 2. – a az Autizmus Világnapja legyen.

FEJLŐDIK AZ MKC U11

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U11-es csapata a hétvégén, Répcelakon vett részt a gyermekbajnokság aktuális fordulójában.

Népszerű a „Dobj egy labdát” kampány

Az Eu-Fire Mosonmagyaróvár-Győri Audi ETO KC bajnoki mérkőzésen indult útjára a Példa Egyesület „Dobj egy labdát” elnevezésű kezdeményezése.

IZGALMAS LESZ A FOLYTATÁS A HÉTEN

Az elmúlt hétvégén, hazai környezetben játszott az MKC négy versenyző csapata és büszkén írhatjuk le, hogy mindegyik mérkőzésén győzött, a péntektől-vasárnapig tartó sorozatban.

Szarkova marad, Gubikova távozik

Alakul a Mosonmagyaróvári KC következő idénybeli kerete, hiszen több meghatározó játékossal is megegyezett már a folytatásról a klub vezetése.

A CSAPATUNK LEGJOBBJA VOLT

Minden kézilabda bajnoki találkozó után a vezetőedzők egy-egy játékosukkal érkeznek a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóra.

TÍZ LETT KÖZTE

Öt nap alatt, három mérkőzést játszott az MKC korosztályos csapata, hiszen az U22-es keretét, tulajdonképpen az ifjúsági játékosok alkotják.

Újabb nagy skalp, újabb nagy győzelem

Négy nap alatt második hazai mérkőzését játszotta az Eu-Fire Mosonmagyaróvár, amely az Érd után az Alba Fehérvárt fogadta az UFM Arénában.

Sima ifi siker

A héten, hazai pályán szintén duplázó MKC ifi, sokkal nagyobb odafigyeléssel kezdte a szombati bajnoki mérkőzését.

SZOMBATI ELLENFELÜNK AZ ALBA FKC

A csapatunk a bajnokságban egyszer már megmérkőzött a székesfehérvári gárdával és a Magyar Kupa sorozatban is volt már egy összecsapásunk.
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó