Híreink

SERDÜLŐ SIKER IDEGENBEN

Az elmúlt fordulóban hazai pályán győzött egyetlen góllal az MKC serdülő és ezt az eredményt most Szombathelyen is meg tudta ismételni.

Bízik Réka a hét csapatában

Az M4 Sport hétfői Kézilabda Magazinjában egy összefoglaló is készült az MTK-MKC meccsről.

UTÁNPÓTLÁS TORNÁK

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U8-as és az U9-es csapata Alsóörsön szerepelt az Magyar Kézilabda Szövetség által szervezett kisiskolás bajnokság első fordulójában.

A SZÜNETEK HETE – NEKA EDZŐMÉRKŐZÉSSEL

Ezen a héten kizárólag az MKC serdülő játszik majd bajnoki találkozót és a fiatalok is idegenben lépnek pályára.

EZER FOKON

Hajtai Vanessza az MTK ellen is remekelt.

EGY NYILATKOZAT MARGÓJÁRA

Az MKC különösebben nem kíván foglalkozni az MTK Budapest – Eu-Fire Mosonmagyaróvár bajnoki mérkőzést követő nyilatkozatokkal.

DOBOGÓT ÉRHET AZ NB II – ES GYŐZELEM

A mérkőzést megelőzően két pont volt a különbség a két csapat között és ezt sikerült most az MKC U22 gárdájának négyre növelnie.

TOTÁLIS SIKER

"Hazai" pályán játszottunk a Népfürdő utcai csarnokban, ahol közel száz mosonmagyaróvári szurkoló buzdította folyamatosan a csapatot.

VISSZAVÁGTAK A SERDÜLŐK

Visszavágásra készült az MKC serdülő csapata a csepeli vereségérét és ez végül sikerült a péntek délutáni bajnoki mérkőzésen.

SZOMBATI ELLENFELÜNK – MTK BUDAPEST

„Igazi rangadó következik” – írja az MTK Budapest honlapja és ennek a szellemében is készülnek a budapesti kék-fehérek a szombaton hat órakor kezdődő bajnoki találkozóra.

BÁTRABBAN KELLETT VOLNA

Az első félidőben talán túlságosan is tisztelte a bajnokságot száz százalékos teljesítménnyel vezető NEKA I. ifjúsági csapatát az MKC korosztályos gárdája.

Kopecz Barbara a B-válogatott keretében

Kim Rasmussen szövetségi kapitány kihirdette a magyar női A- és B-válogatott keretét a március 18-24. közötti válogatott hétre, amelynek végén a nemzeti csapat Japán válogatottjával mérkőzik meg Siófokon.

MTK – MKC MÉRKŐZÉS – KOMOLY TÉTTEL

Remekelt az elmúlt hetekben az MKC kézilabda csapata és így jó hangulatban készülhet az MTK Budapest elleni bajnoki mérkőzésre.

JUNIOR VÁLOGATOTTAK

A magyar női junior válogatott a Budaörs élvonalbeli csapatával játszott felkészülési mérkőzést kedden a budapesti Elektromos csarnokban.

A test és a lélek gyógyítója

Egy kézilabda csapat sikereinek hátterében olyanok is dolgoznak, akik a legtöbbször kevés nyilvánosságot kapnak.

ISMÉT TELJES FORDULÓ LESZ A HÉTEN

Az MKC felnőtt, U22-es, ifjúsági és serdülő csapata is játszik bajnoki mérkőzéseket ezen a héten és ezek között igazán fontos találkozók is lesznek.

FONTOS KÉT PONTOT HOZTUNK EL SÁRVÁRRÓL

Nagyon fontos idegenbeli találkozót hozott az NB II-es bajnokságban az MKC U22- es csapata azzal, hogy nyerni tudott Sárváron.

HELYTÁLLTAK A SERDÜLŐK

Egy kicsit félve engedtük el Szekszárdra az MKC serdülő csapatát, hiszen a házigazdák eddig száz százalékosak a bajnokságban.

MKC: bravúrok után

Remek a hangulat az Eu-Fire Mosonmagyaróvári KC háza táján, nem véletlen, hiszen a forduló válogatottjába újra beválasztott Tilinger Tamara vezérletével, egymásután három hazai mérkőzését is megnyerte az NB I-es együttes.

MAGABIZTOSAN

Gyimesi Kitti volt a szakértő az Eszterházy SC elleni mérkőzésen.

SZÉP SIKERREL RAJTOLTAK A LEGKISEBBEK

A 2019-es esztendő első 3+1-es szivacskézilabda tornájára a dunaszegi iskola tornatermében került sor február 14-én.
Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - DKKA
2024.04.26., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó