Híreink

ÉDES MEGLEPETÉS

Az idősebb MKC szurkolók jól ismerik, a fiatalok pedig most találkozhatnak a Duna kavics cukordrazséval, amit 1964 óta forgalmaznak Magyarországon.

Kopecz Barbara előrelépett a válogatottban

Sérülések miatt változott a Japán elleni felkészülési mérkőzésre készülő magyar női kézilabda-válogatott kerete.

ÚTON – Szalai Zsuzsanna egy remek év után, már a jövőn gondolkodik

A tehetségeink sorozatunkban elsőként mutattuk be Szalai Zsuzsannát, aki ifjúsági korú játékosként tagja az MKC élvonalbeli keretének.

KOMÁROMI KO

Igazi KO győzelmet aratott a Komáromban az MKC U22-es csapata a harmadosztályú felnőtt bajnokságban.

A KÁPÓ

Egy kicsit talán még zavarba is hoztuk Flugyik Gergelyt az MKC szurkoló táborának kápóját, amikor neki is gratuláltunk az elmúlt hetek sikereihez.

KOMOLY TERHELÉS

A tavalyi másodosztályú bajnokság versenyfutása után, most egy edzőmérkőzésen találkoztunk ismét a Nemzeti Kézilabda Akadémia csapatával.

SERDÜLŐ SIKER IDEGENBEN

Az elmúlt fordulóban hazai pályán győzött egyetlen góllal az MKC serdülő és ezt az eredményt most Szombathelyen is meg tudta ismételni.

Bízik Réka a hét csapatában

Az M4 Sport hétfői Kézilabda Magazinjában egy összefoglaló is készült az MTK-MKC meccsről.

UTÁNPÓTLÁS TORNÁK

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U8-as és az U9-es csapata Alsóörsön szerepelt az Magyar Kézilabda Szövetség által szervezett kisiskolás bajnokság első fordulójában.

A SZÜNETEK HETE – NEKA EDZŐMÉRKŐZÉSSEL

Ezen a héten kizárólag az MKC serdülő játszik majd bajnoki találkozót és a fiatalok is idegenben lépnek pályára.

EZER FOKON

Hajtai Vanessza az MTK ellen is remekelt.

EGY NYILATKOZAT MARGÓJÁRA

Az MKC különösebben nem kíván foglalkozni az MTK Budapest – Eu-Fire Mosonmagyaróvár bajnoki mérkőzést követő nyilatkozatokkal.

DOBOGÓT ÉRHET AZ NB II – ES GYŐZELEM

A mérkőzést megelőzően két pont volt a különbség a két csapat között és ezt sikerült most az MKC U22 gárdájának négyre növelnie.

TOTÁLIS SIKER

"Hazai" pályán játszottunk a Népfürdő utcai csarnokban, ahol közel száz mosonmagyaróvári szurkoló buzdította folyamatosan a csapatot.

VISSZAVÁGTAK A SERDÜLŐK

Visszavágásra készült az MKC serdülő csapata a csepeli vereségérét és ez végül sikerült a péntek délutáni bajnoki mérkőzésen.

SZOMBATI ELLENFELÜNK – MTK BUDAPEST

„Igazi rangadó következik” – írja az MTK Budapest honlapja és ennek a szellemében is készülnek a budapesti kék-fehérek a szombaton hat órakor kezdődő bajnoki találkozóra.

BÁTRABBAN KELLETT VOLNA

Az első félidőben talán túlságosan is tisztelte a bajnokságot száz százalékos teljesítménnyel vezető NEKA I. ifjúsági csapatát az MKC korosztályos gárdája.

Kopecz Barbara a B-válogatott keretében

Kim Rasmussen szövetségi kapitány kihirdette a magyar női A- és B-válogatott keretét a március 18-24. közötti válogatott hétre, amelynek végén a nemzeti csapat Japán válogatottjával mérkőzik meg Siófokon.

MTK – MKC MÉRKŐZÉS – KOMOLY TÉTTEL

Remekelt az elmúlt hetekben az MKC kézilabda csapata és így jó hangulatban készülhet az MTK Budapest elleni bajnoki mérkőzésre.

JUNIOR VÁLOGATOTTAK

A magyar női junior válogatott a Budaörs élvonalbeli csapatával játszott felkészülési mérkőzést kedden a budapesti Elektromos csarnokban.

A test és a lélek gyógyítója

Egy kézilabda csapat sikereinek hátterében olyanok is dolgoznak, akik a legtöbbször kevés nyilvánosságot kapnak.
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó