Híreink

VERESÉG AZ NB II – ES NYITÁNYON

Meglepő és ezért kellemetlen vereséggel kezdte meg az idei évet az MKC U22- es csapata Körmenden.

CSAPATAINK FÉLIDŐBEN IV – NŐI NB II ÉSZAK–NYUGATI CSOPORT

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U22-es csapata újoncként indult el a felnőtt harmadosztályú bajnokságban és így a jelenlegi negyedik helyezése dicséretes eredmény.

SZOMBATI ELLENFELÜNK – FTC-Rail Cargo Hungaria

A bajnokságban folytatódik a számunkra a „mini Final Four”, hiszen az ETO után a magyar női kézilabdázás másik kiemelkedő csapata az FTC lesz az ellenfelünk.

A legjobb csapat, a legjobb közösség

Bardi Fruzsina már öt éve a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club játékosa, aki így a szintén a 2014/2015- ös idény előtt érkező Gyimesi Kittivel, a csapat „rangidőse”.

A legjobb nyolc között ért véget a kupakaland

Nehéz feladat várt az Eu-Fire Mosonmagyaróvárra a címvédő Győri Audi ETO KC-val találkozott a Magyar Kupa legjobb 8 csapata között.

CSAPATAINK FÉLIDŐBEN III – LEÁNY SERDÜLŐ II. OSZTÁLY NYUGATI CSOPORT

A sorozatunk harmadik részében az MKC serdülő csapának fél szezonjával foglalkozunk, hiszen a fiatalok szerdán már elkezdték a bajnokság tavaszi szakaszát.

Győzelem Gyömrőn

Nagyon magabiztos idegenbeli győzelemmel kezdte a bajnokság tavaszi szakaszát az MKC serdülő csapata Gyömrőn.

AZ ETO IFI II ELLEN SEM ELÉG EGY FÉLIDŐ

Az MKC ifjúsági csapata Győrben lépett pályára.

KUPA ELLENFELÜNK – GYŐRI AUDI ETO KC

Bemutatni felesleges a világ talán jelenlegi legjobb női kézilabda csapatát a Győri Audi ETO KC-t. Így pedig a Magyar Kupa találkozó esélyeit illetően sem gondoljuk, hogy érdemes lenne okfejtésekbe bonyolódni.

JÓ ÚTON JÁRUNK

Dr. Hoffmann László az MKC sportigazgatója értékelt.

SŰRŰ LESZ A PROGRAM A HÉTEN

Az MKC felnőtt csapata két mérkőzést is játszik ezen a héten és nem is akármilyen ellenfelekkel, hiszen a Magyar Kupában az ETO, a bajnokságban pedig az FTC gárdáival találkozik.

Halásziban jártunk

Halászi polgármestere, Majthényi Tamás látta vendégül az MKC-t.

LEZÁRT AKTÁK

Több olyan ügy is felmerült az elmúlt napokban, amelyek érintették a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club munkáját. A napokban azonban ezek lezárultak.

A REMÉNYEK TELJESÍTVE

Több visszapillantót is olvashattak már az MKC – Kisvárda bajnoki találkozóról, ami érthető, hiszen nagyon szép sikert ért el a csapatunk. A következő néhány sorunk is erről a mérkőzésről szól, de véleményünk szerint egy kicsit túl is mutat ezen.

Új kapussal erősített az MKC

Az Eu-Fire Mosonmagyaróvár a szezon végéig megszerezte a NEKA kapusát. Herczeg Lili kölcsönbe érkezik a Lajta-parti gárdához.

BRAVÚRRAL TÉRT VISSZA

Fantasztikus jelenetek egész sorát láthattuk az MKC – Kisvárda bajnoki találkozón és ezek közül az 59. perc hozta az egyik legfontosabbat.

Ilyen nincs, és mégis van!

Bő egy hét alatt két mérkőzésünk volt! Végre otthon! Az UFM Arénában, ami most már valószínűleg újabb nevet is kaphat: MKC Katlan!

MKC: Pontok a helyükön!

Mint arról korábban beszámoltunk, a hazai győzelemmel végződött Mosonmagyaróvár-Dunaújváros NB I-es női kézilabda-mérkőzést a vendég együttes megóvta.

Bízik Réka a hét csapatában, Tilinger Tamara portré az M4 Sporton

A hétfői Kézilabda Magazinban többször is szóba és képbe került az MKC.

Tilinger Tamara az M4 Sporton

Ma 18 óra 45 perckor kapcsoljatok az M4 Sportra, ahol Tilinger Tamaráról is megnézhettek majd egy külön anyagot.

KAPITÁNYOK KÖZT

A magyar és a szlovák női kézilabda válogatott szövetségi kapitánya is az UFM Arénában tekintette meg az MKC – Kisvárda bajnoki találkozót.
Következő mérkőzés:
Hamarosan!
Videók
összes videó