Híreink

A VISSZATÉRŐ

Katona Flóra két idényben volt már az MKC játékosa és az elmúlt másfél szezont a Kisvárda Master Good SE csapatában töltötte.

VERESÉG DUNAÚJVÁROSBAN

Lendületesen kezdte az edzőmérkőzést a hazai csapat és hamar két gólos vezetést szerzett.

KEZDŐDIK AZ EURÓPA – BAJNOKSÁG

A tizenharmadik női kézilabda Európa – Bajnokságot 2018. november 29. és december 16. között rendezik meg Franciaországban.

CSÜTÖRTÖKI ELLENFELÜNK – DUNAÚJVÁROSI KOHÁSZ KA

Ezen a héten egy felkészülési mérkőzés is szerepel az MKC programjában, amelyre csütörtökön 17 órakor kerül Dunaújvárosban.

A SZELLŐRÓZSA

Engedjék meg nekem, hogy személyes dologgal vezessem fel a Kobl családdal folytatott beszélgetésemet. A napokban ugyanis a klub krónikásaként mutatott be egy vendégünknek az MKC klubigazgatója.

GRATULÁLUNK A PULZUS TSE TÁNCOSAINAK!

Örömmel számolunk be arról, hogy a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club mérkőzésein immár állandó partnerünk, a Pulzus Tánccsoport Egyesület rendkívül sikeresen szerepelt az év végi versenyén.

AZ MKC HETI PROGRAMJA

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club felnőtt csapata edzőmérkőzést, a serdülő és az U22 – es gárdáink pedig bajnoki találkozókat játszanak ezen a héten.

BOGNÁR RÓBERT AZ ŐSZT ÉRTÉKELTE

Egy rövid szünet után ismét munkába állt a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club első osztályú csapata.

A KICSIK NAGY SIKERE

Az idei tanévben megkezdte a versenyzést a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U9-es csapata. 2018. november 20-án a Győri Audi ETO KC által szervezett Szivacskézilabda Kupán vettek részt a kislányok.

ÚJRA A PÁLYÁN A BL-GYŐZTES

Hudák Emmát az új játékosaink és a tehetségeink sorozatban egyaránt bemutathatjuk, hiszen a kézilabdázó mindössze húsz esztendős.

MKC SIKER AZ NB II–ES RANGADÓN

Sokkal jobban kezdte a mosonmagyaróvári csapat a megyei rangadót és három góllal elhúzott a mérkőzés legelején.

A SERDÜLŐK MÉRKŐZÉSÉN AZ ETO GYŐZÖTT

Két győzelemmel a háta mögött várta az MKC serdülő a Győri Audi ETO KC elleni csütörtök délutáni bajnoki találkozót.

SZERDÁN NB II-ES RANGADÓ AZ ETO-VAL

Három U22-es csapat vezeti jelenleg a női NB II-es bajnokság Észak-nyugati csoportját. A Szombathelyi KKA, a Győri Audi ETO KC és a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club korosztályos gárdája nagy versenyben van az őszi első helyért.

Megyei rangadó a Magyar Kupában

A Magyar Kézilabda Szövetség elkészítette a Magyar Kupa 5. fordulójának párosítását.

ETO NAPOK JÖNNEK!

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club U22-es és serdülő csapata is győzelemmel hangolt a héten következő Győri Audi ETO KC elleni bajnoki mérkőzésekre.

Bemutatjuk az MKC új orvosát

Az elmúlt időszakban több orvos is dolgozott az MKC csapatánál és ez nem volt igazán optimális állapot a játékosaink számára. Ráadásul a bajnokság első harmadában példátlan sérülés-sorozat is hátráltatta a csapatunkat.

Magabiztos siker az ETO elleni rangadó előtt

Az MKC U22-es csapata nyolc góllal legyőzte a Celldömölköt az NB II Észak-nyugati csoportjában.

ISMÉT GYŐZÖTT AZ MKC SERDÜLŐ

A hazai pályán elért Gárdony-Pázmánd NKK elleni győzelem után, az MKC serdülő csapata ismét győzni tudott a bajnokságban.

Rangos utánpótlás rendezvényen az MKC edzői

November 6-án a Magyar Kézilabda Szövetség Nemzetközi Edzőképző Központja utánpótlás szakmai délután tartott Győrben. A Magvassy csarnokban rendezett programon az MKC két edzője is részt vett.

PAPÍRFORMA VERESÉG AZ IFI MÉRKŐZÉSEN

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club ifjúsági csapata nagyon jól tartotta magát Az első félidőben a bajnokság jelenlegi harmadik helyezett csapata, a Dunaújvárosi KKA ellen.
Következő mérkőzés:
Motherson Mosonmagyaróvár - DKKA
2024.04.26., 18:00 óra.
UFM Aréna
Videók
összes videó