2022november

A 48. HÉT PROGRAMJA

Nem csak a hét, hanem talán az egész év egyik legfontosabb mérkőzésére kerül sor vasárnap az UFM Arénában. A Motherson-Mosonmagyaróvár...
AlbekAnna
átlövő
BardiFruzsina
beálló
CsireFanni
szélső
FaragóLuca
beálló
InesIvancok
átlövő
KovácsPatrícia
irányító
LanczBarbora
átlövő
MihályPetra
szélső
MistinaKitty
kapus
PásztorNoémi
beálló
StraniggZsófia
szélső
SzemereyZsófi
kapus
SztankovicsKyra
szélső
TóthEszter
irányító
TóthGabriella
irányító
TóthNikolett
irányító

UTÁNPÓTLÁS HÍRADÓ 2022/23 10.

Nem zárt igazán jó hetet a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club utánpótlása, sajnos most kevésbé sikerültek a fiatalok mérkőzései. Győzelemmel csak a tizenhét évesek zárták a hétközi találkozójukat, döntetlent pedig az MKC U22 ért el vasárnap a SZESE Győr ellen. Az első osztályban szereplő U19-es és U14-es gárdának, valamint a tizenkét éveseknek most vereségek jutottak, azokkal a tanulságokkal, amelyeknek levonása után, ezeken lehet majd javítani.

VISSZATÉRÉS GYŐZELEMMEL

Több mint egy hónapos szünet után játszott ismét bajnoki mérkőzést a Motherson-Mosonmagyaróvár NB I-es csapata. Így a válogatott kézilabdázók távolléte miatt, már önmagában is nehéz volt a feladata a fővárosban, az edzőváltás után lendületbe jött MTK ellen. Az MKC azonban ezen a találkozón egyértelműen jobbnak bizonyult a vendéglátóknál és magabiztosan szerezte meg a két bajnoki pontot.

A SZÍV CSATÁJA…

Hosszú idő után folytatódik a magyar NB I-es női kézilabda bajnokság, a Motherson-Mosonmagyaróvár számára fővárosi mérkőzéssel. Az MTK Budapest az új otthonában, a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban fogadja a csapatunkat. A mérkőzés 2022 november 26.-án szombaton, 17.00 órakor kezdődik és érdemes figyelni az MTK Youtube csatornáját az online közvetítés miatt.

MESTEREDZŐK IRÁNYÍTANAK

Bognár Róbert a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club utánpótlás szakmai vezetője, az U19-es csapat edzője sikeresen elvégezte az EHF A licences tanfolyamát. Így Gyurka János és Stranigg Ferenc után a már harmadik mesteredző dolgozik a mosonmagyaróvári kézilabdázás szakmai vezetésében.

ERŐT MERÍTENI

Véget ért a 2022-es Szlovéniában, Észak-Macedóniában és Montenegróban megrendezett női kézilabda Európa-Bajnokság. A kontinens viadalon tizenhat ország vett részt és ezek közül a viadalt győzelemmel kezdő és sikerrel záró magyar válogatott a 11. helyen végzett.

A 47. HÉT PROGRAMJA

Teljes hete lesz a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club csapatainak, hiszen az Európa-Bajnokságot követően már az élvonalbeli felnőtt csapat is folytatja a bajnokságot. Az NB I-es gárda szombaton lép pályára az MTK Budapest új otthonában, a budapesti Riz Levente Sport és Rendezvényközpontban. Az utánpótlás csapatok játéknapja a szerda és a vasárnap lesz, ráadásul a hét közepén, hazai pályán az UFM Arénában egymást követően játszik bajnoki mérkőzést az U17 és az U19. A hét utolsó napján pedig NB II-es találkozó lesz, valamint a tizennégy és a tizenkét éveseknek lesz tornájuk.
Korábbi híreink betöltése

Mosonmagyaróvári Kézilabda Club 2022/2023 támogatók

Következő mérkőzés:
Békéscsabai Előre NK - Motherson-Mosonmagyaróvár
2022.12.17., 18:00 óra.
Videók
összes videó