2021április

OKOK ÉS OKOZATOK

Az elmúlt hetek sikertelen mérkőzései után sok kérdés merült fel azokban, akik szeretik, figyelemmel kísérik a Motherson-Mosonmagyaróvár...

ANYAGI OLDALRÓL

A hetekben megjelent egy összegző írás a Kisalföld újságban a megyei klubok helyzetéről, amelyet most kiegészítve a honlapunkon is...
TóthEszter
2
átlövő
HajtaiVanessza
4
szélső
SiriánSzederke
5
beálló
HorváthBernadett
10
beálló
DomokosDalma
11
szélső
HolesováMaria
13
szélső
KellermannDóra
17
irányító
GyimesiKitti
20
átlövő
SzarkováSimona
21
átlövő
StraniggZsófia
22
szélső
LanczBarbora
28
átlövő
SzemereyZsófi
31
kapus
HudákEmma
33
átlövő
KovácsPatrícia
49
átlövő
KatonaFlóra
97
szélső
HerczegLili
99
kapus

AZ MKC CSAPATAINAK HÁTRALÉVŐ MÉRKŐZÉSEI

Pontosabb lenne ez a cím, ha ezt írnánk, hogy az MKC csapatainak hátralévő mérkőzései a jelen állás szerint, de reméljük, hogy ezeket a sorozatokat már nem zavarja meg semmi. A válogatott szünet után rendkívül sűrű lesz a programja az élvonalbeli felnőtt csapatnak, amelyre június elejéig, még nyolc mérkőzés vár a bajnokságban. Az MKC U22 helyzete kezelhetőbb a harmadosztályú bajnokságban, a serdülő megyei sorozatának azonban még a szervezése sem lesz egyszerű. Az utánpótlás bajnokságok hivatalosan a hónap végéig vannak felfüggesztve, de beszámoltunk róla, hogy kevés az esély ezeknek a folytatására.

„PATI” BIZAKODVA VÁRJA A VILÁGBAJNOKI SELEJTEZŐKET

Sajtószemleként ismét egy írást veszünk át, amely az osztrák kézilabda szövetség oldalán jelent meg. Ebben Kovács Patrícia nyilatkozik, aki a Lengyelország elleni VB selejtezőkre készül. Rajta kívül még három MKC játékosra vár ilyen feladat, hiszen Hudák Emma, Lancz Barbora és Simona Szarková pedig a szlovák válogatottal gyakorol a Szerbia elleni VB-kvalifikációs találkozókra.

BIZONYTALAN A FOLYTATÁS AZ UTÁNPÓTLÁSBAN

A koronavírus harmadik hullámának elején felfüggesztette a Magyar Kézilabda Szövetség az utánpótlás bajnokságokat és tornákat. A felfüggesztések határideje pedig azóta csak tolódik, hiszen a járvány még mindig megakadályozza a versenyeztetést. Ennek a hatásairól, az esetleges újrakezdésről kérdeztük Bognár Róbertet az MKC utánpótlás igazgatóját.

MEGFOGYATKOZVA

Az MKC U22-es csapata a bajnokságra törő Komárom VSE gárdáját fogadta az NB II-es felnőtt bajnokságban. Nem várt egyszerű feladat tehát a fiatalokra, amelyet sajnos most még a mérkőzés közbeni sérülések is megnehezítettek. Az MKC ifi így vereséget szenvedett, de legalább játszani tudott, ellentétben a serdülő csapattal, amelynek a Győr-Moson-Sopron megyei bajnoki mérkőzése elmaradt.

EZ A SOROZAT VÉGET ÉRT

A Liga-kupa elődöntőbe jutásra nem volt esélye a Motherson-Mosonmagyaróvár csapatának a Dunaújvárosban megrendezett visszavágó mérkőzésen. A Mosonmagyaróváron megszerzett jelentős DKKA előny pedig a játékot is meghatározta. Viszont az MKC hozzáállása és ezzel arányosan a teljesítménye is egy kis előrelépést mutatott.

SZOMBATI MATINÉ

Eredetileg Dunaújvárosban kezdődött volna az MKC - DKKA Liga-kupa negyeddöntő, de a járvány miatt az első találkozót végül az UFM Arénában rendezték meg. Ezen a találkozón a vendég Dunaújváros 31 - 24 arányban győzni tudott, így hét gólos előnnyel várhatja a visszavágót. A szombaton 13.00 órakor kezdődő kupatalálkozót a tervek szerint a DKKA Youtube csatornáján tekinthetik meg az érdeklődők.
Korábbi híreink betöltése

Támogatók 2020-2021

Együttműködő partnereink

TAO támogatók

Következő mérkőzés:
MKC- Kisvárda Master Good SE
2021.04.25., 18:00 óra.